Historiske stuer og sale

 opfordrer vores gæster til at bruge vores dejlige hus under opholdet, mens malerier af mange generationer af familien Bruun de Neergaard og Gyldenløve våger over dig. Slottets stuer og sale, kan anvendes til alt fra en hyggelig sammenkomst med de nærmesteden store fest. Huset er indrettet med originale møbler og der er gjort meget ud af at opretholde farver, møbler og tekstiler i en høj kvalitet, som også bidrager til den specielle atmosfære.

 • Gobelinstuen

  Hold din fest i ægte herregårdsstil i Gobelinstuen. De smukke gobeliner, som hænger på væggene, er i silke og broderet af Anna Joachimine Ahlefeldt i 1739, heraf navnet på vores store spisestue. Gobelinstuen egner sig til den store fest med festklædte gæster. I Gobelinstuen er der plads til 68 personer ved de smukke opdækkede borde. 

 • Havestuen

  Fra Havestuen har du direkte udgang og udsigt udover vores smukke park, sø samt skoven som omslutter Skjoldenæsholm. Havestuen bliver ofte, til fest, brugt til at byde gæsterne velkommen med en velkomstdrink og til dans efter middagen. Havestuen har mange hyggelige kroge med gamle smukke møbler, som indbyder til at opholde sig i og indånde den rolige atmosfære som hersker i de gamle stuer.

 • Påfuglstuen

  Påfuglstuen ligger en suite til Havestuen og Gobelinstuen og er opkaldt efter det farverige maleri, af en påfugl som skuer længselsfuldt ud mod parken. Vi har mange gamle kakkelovne fra da Gyldenløve var ejer af Skjoldenæsholm, her i Påfuglstuen står et flot eksemplar fremstillet i Bærumsværk i Norge.

   

Gæste anbefalinger

 • Tusind tak fordi I ville lægge rammer til GAME’s strategidøgn. Vi oplevede intet mindre end fantastisk service fra start til slut. De smukke naturomgivelser, som aktivt blev benyttet til walk-and-talks og middagen i Farfars Kontor var blandt højdepunkterne. Sammen med det gode og ambitiøse resultat fra strategidøgnets arbejde, er jeg sikker på, at besøget på Skjoldenæsholm vil stå tilbage som et funklende klart minde i mange år fremover for både bestyrelse og ledelse.

  Game
 • Alt var uovertruffet i alle henseender (jeg kunne bo der for evigt). Tak for denne gang og på gensyn.

  Ballerup Kommune
 • Serviceniveauet er meget højt!

   

  Dansac
 • En særlig god stemning og fantastisk service - I kan løse alt og det gør I

  Ringsted Kommune
 • Mange konference hoteller kunne i den grad lære noget af de piger, der tager imod os og servicerer os som kunder. Det der gør forskellen på et dejligt sted er ikke kun selve grundydelsen, men i særdeleshed sekundær ydelserne i form af optræden.

  Bülow Management
 • Meget serviceminded personale. Varme omkring stedet og passion for det man laver.

  3 Denmarks APS