Mødelokaler

Vores mødelokaler har alle forskellige størrelser, muligheder og kapacitet. I mødelokalerne findes standard av-udstyr, dvs. projektor, flipover, tavle og overhead. Der er undervisnings- og mødefaciliteter på samtlige etager, vi råder over 4 plenumlokaler med plads op til 44 personer. 6 gruppelokaler samt mange stuer til uformelle gruppemøder.
Vi kan tilbyde i alt 38 konferenceværelser.

Se nærmere på vores mødelokaler herunder

 • Mødelokale i Kammerherrens biograf

  Hold dit møde i "K". Vores flotte og rummelige mødelokale som ligger i hjørnet med udsigt til søen og parken. Mødelokalet er lyst og indrettet med moderne faciliteter i et charmerende lokale. Lokalet har direkte adgang til vores øvrige historiske stuer, hvor I er meget velkommen til at bruge vores sofahjørner til gruppearbejde eller i pauserne.

 • Mødelokale i Grevens soveværelse

  Hold møde i vores store lyse mødelokale med gode stole med armlæn og teknisk udstyr der er opdateret. Mødelokalet kan rumme op til 26 personer og du kan selv vælge din bordopstilling. Der er gode muligheder for gruppearbejde i Resalitten, hvor der findes 4 borde i et åbent rum eller grupperum med mulighed for mere private samtaler.

 • Mødelokale under taget (B3)

  Det mindre og meget anvendelige mødelokale ligger oppe under taget. Under en gennemgående renovering af Skjoldenæsholm i 1991 vandt mødelokalerne en erhvervspris. Gruppearbejde og pauserne kan holdes i resaliten.

 • Mødelokale under taget (B4)

  Det mindre og meget anvendelige mødelokale ligger oppe under taget. Under en gennemgående renovering af Skjoldenæsholm i 1991 vandt mødelokalerne en erhvervspris  Gruppearbejde og pauserne kan holdes i resaliten.

 • Fordybelse i resaliten

  Resaliten er populært til uformelle møder eller grupperum, hvor du ønsker plads til deltagerne. Der er mulighed for at lave fire grupper i Resaliten, hvor der kan roteres mellem de forskellige borde mens processen styres af mødelederen.

 • Pejsestuen

  Pejsestuen ligger i grevindefløjen som er bygget i 1662. Stuen vender mod øst og har den smukkeste udsigt ud over gårdsøen. De brede bemalede døre og paneler giver stuen sit helt eget særpræg. Pejsen er ofte tændt i den kolde tid, her kan du nyde ildens ro, med en kop varm chokolade eller kaffe, efter en frisk tur i skoven. På væggene hænger aneportrætter af Bruun de Neergaard slægten.

Gæste anbefalinger

 • Tusind tak fordi I ville lægge rammer til GAME’s strategidøgn. Vi oplevede intet mindre end fantastisk service fra start til slut. De smukke naturomgivelser, som aktivt blev benyttet til walk-and-talks og middagen i Farfars Kontor var blandt højdepunkterne. Sammen med det gode og ambitiøse resultat fra strategidøgnets arbejde, er jeg sikker på, at besøget på Skjoldenæsholm vil stå tilbage som et funklende klart minde i mange år fremover for både bestyrelse og ledelse.

  Game
 • Alt var uovertruffet i alle henseender (jeg kunne bo der for evigt). Tak for denne gang og på gensyn.

  Ballerup Kommune
 • Serviceniveauet er meget højt!

   

  Dansac
 • En særlig god stemning og fantastisk service - I kan løse alt og det gør I

  Ringsted Kommune
 • Mange konference hoteller kunne i den grad lære noget af de piger, der tager imod os og servicerer os som kunder. Det der gør forskellen på et dejligt sted er ikke kun selve grundydelsen, men i særdeleshed sekundær ydelserne i form af optræden.

  Bülow Management
 • Meget serviceminded personale. Varme omkring stedet og passion for det man laver.

  3 Denmarks APS