Følg en af de markede ruter i skoven

Skoven byder på tre markerede vandre- og løberuter, som snører sig op og ned sig ad stier og skovveje. De tre ruter; rød, gul og blå er markeret med de respektive farver på træerne. Skjoldenæsholm skovene ligger uden for døren i et kuperet dødislandskab, som er skabt under sidste istid. Vælger du den blå rute kommer du bl.a. forbi Sjællands højeste punkt, Gyldenløveshøj (126 m over havet), her kan du også se en mindesten, rejst for de faldne frihedskæmpere under 2. verdenskrig. Du kan downloade ruterne her

Gæste anbefalinger

 • Tusind tak fordi I ville lægge rammer til GAME’s strategidøgn. Vi oplevede intet mindre end fantastisk service fra start til slut. De smukke naturomgivelser, som aktivt blev benyttet til walk-and-talks og middagen i Farfars Kontor var blandt højdepunkterne. Sammen med det gode og ambitiøse resultat fra strategidøgnets arbejde, er jeg sikker på, at besøget på Skjoldenæsholm vil stå tilbage som et funklende klart minde i mange år fremover for både bestyrelse og ledelse.

  Game
 • Alt var uovertruffet i alle henseender (jeg kunne bo der for evigt). Tak for denne gang og på gensyn.

  Ballerup Kommune
 • Serviceniveauet er meget højt!

   

  Dansac
 • En særlig god stemning og fantastisk service - I kan løse alt og det gør I

  Ringsted Kommune
 • Mange konference hoteller kunne i den grad lære noget af de piger, der tager imod os og servicerer os som kunder. Det der gør forskellen på et dejligt sted er ikke kun selve grundydelsen, men i særdeleshed sekundær ydelserne i form af optræden.

  Bülow Management
 • Meget serviceminded personale. Varme omkring stedet og passion for det man laver.

  3 Denmarks APS