Konference på Skjoldenæsholm

Vi tilbyder moderne møde faciliteter i historiske rammer med højt til loftet, grønne omgivelser med mulighed for at få det største udbytte ud af dit møde. Hos os har du mulighed for at komme væk fra den travle hverdag og koncentrere dig om at være tilstede i ”nuet” og herved koncentrere dig om mødets indhold. Vi hjælper med planlægningen af dit/jeres møde og vejleder dig/jer i, hvordan du opnår det bedste udbytte af dit møde hos os. Planlæg f.eks., som en del af jeres program, teambuilding, som er med til at understøtte konferencens formål.

 • Konferencedøgn

  En effektivt arbejdende konference står i skarp men harmonisk kontrast til de mange rekreative oaser, som Skjoldenæsholm tilbyder sine konferencegæster. Her er historie og atmosfære kombineret med moderne hotel- og konference virksomhed, hvor vi naturligvis sørger for forplejning efter jeres ønsker. Få bedre idéer, visk tavlen ren - stedets ro medvirker til at højne effektiviteten og dermed også udbyttet af mødet. De mange stuer og saloner kan frit benyttes til sociale aktiviteter, til mødepauserne eller networking ved kaffen efter middagen.

 • Dagmøder

  Vi tilbyder moderne mødefaciliteter i historiske rammer med højt til loftet, grønne omgivelser med mulighed for at få det største udbytte af dit møde. Hos os har du mulighed for at komme væk fra den travle hverdag og koncentrere dig om at være tilstede i ”nuet” og herved koncentrere dig om mødets indhold. Vi hjælper gerne med planlægningen af mødet og vejleder i, hvordan det bedste udbytte opnås når mødet afholdes hos os.

 • Mødelokaler

  Vores mødelokaler har alle forskellige muligheder og kapacitet. I mødelokalerne findes standard av-udstyr, dvs. projektor, flipover, tavle og overhead. 1 lokale med plads til 28-52 personer, 1 lokale med plads til 16-26 personer. 2 mødelokaler med plads fra 8- 28 personer. Derudover har vi 4 grupperum samt mange hyggelige opholdsstuer, som vi opfordre vores gæster at bruge. Der er trådløst netværk frit tilgængeligt i hele huset. Mødelederkontor med fastnet computer og med mulighed for at printe og kopiere. 

Gæste anbefalinger

 • Tusind tak fordi I ville lægge rammer til GAME’s strategidøgn. Vi oplevede intet mindre end fantastisk service fra start til slut. De smukke naturomgivelser, som aktivt blev benyttet til walk-and-talks og middagen i Farfars Kontor var blandt højdepunkterne. Sammen med det gode og ambitiøse resultat fra strategidøgnets arbejde, er jeg sikker på, at besøget på Skjoldenæsholm vil stå tilbage som et funklende klart minde i mange år fremover for både bestyrelse og ledelse.

  Game
 • Alt var uovertruffet i alle henseender (jeg kunne bo der for evigt). Tak for denne gang og på gensyn.

  Ballerup Kommune
 • Serviceniveauet er meget højt!

   

  Dansac
 • En særlig god stemning og fantastisk service - I kan løse alt og det gør I

  Ringsted Kommune
 • Mange konference hoteller kunne i den grad lære noget af de piger, der tager imod os og servicerer os som kunder. Det der gør forskellen på et dejligt sted er ikke kun selve grundydelsen, men i særdeleshed sekundær ydelserne i form af optræden.

  Bülow Management
 • Meget serviceminded personale. Varme omkring stedet og passion for det man laver.

  3 Denmarks APS