En uforglemmelig aften

De fineste stuer, den mest udsøgte menu, det bedste service, den dejligste park - vi har de perfekte rammer til din fest!
Bryllup, fødselsdag, konfirmation, eller hvilken fest der skal fejres - vi har stuer og sale med plads fra 2 - 100 personer og vi gør vores bedste til at skabe en uforglemmelig dag for vores gæster. På Skjoldenæsholm kombinerer vi det historiske vingesus med den højeste standard og skaber deVi har stuer og sale med plads fra 2 - 100 personer. ed en unik atmosfære af personlighed, elegance og hygge.

Skriv gerne på skj.dk eller ring til os på 5753 8750 så aftaler vi et besøg, så I kan komme indenfor og vi vil gøre alt for at få dine ønsker opfyldt.

 

 

Historiske rammer til din fest

 • Bryllup

  Hold Jeres bryllup i slotslige omgivelser - i historiske og meget smukke sale. På Skjoldenæsholm har I mulighed for at blive viet på badebroen ved søen og holde jeres bryllupsfest i vores sale og saloner, med mange traditioner bag sig - hvis væggene kunne tale....! Inviter jeres gæster til fest på en herregård, der er omgivet af den smukkeste natur og lad romantikken blomstre.

 • Fødselsdag

  Hold din fødselsdag i historiske rammer. Hvad enten du ønsker at blive fejret af de nærmeste eller holde den helt store fest, så har vi mulighederne i vores historiske hus, med smukke stuer og saloner.

 • Konfirmation

  En konfirmationsfest er en stor dag for mange og ikke mindst for konfirmanden - Det er den dag, den unge "træder ind i de voksnes rækker". Også for forældrene er det en stor dag - dagen, hvor deres barn "bliver voksent". En konfirmationsfest er derfor ikke en helt almindelig fest. Der er mange ting, der gør den til noget helt særligt.

Gæste anbefalinger

 • Tusind tak fordi I ville lægge rammer til GAME’s strategidøgn. Vi oplevede intet mindre end fantastisk service fra start til slut. De smukke naturomgivelser, som aktivt blev benyttet til walk-and-talks og middagen i Farfars Kontor var blandt højdepunkterne. Sammen med det gode og ambitiøse resultat fra strategidøgnets arbejde, er jeg sikker på, at besøget på Skjoldenæsholm vil stå tilbage som et funklende klart minde i mange år fremover for både bestyrelse og ledelse.

  Game
 • Alt var uovertruffet i alle henseender (jeg kunne bo der for evigt). Tak for denne gang og på gensyn.

  Ballerup Kommune
 • Serviceniveauet er meget højt!

   

  Dansac
 • En særlig god stemning og fantastisk service - I kan løse alt og det gør I

  Ringsted Kommune
 • Mange konference hoteller kunne i den grad lære noget af de piger, der tager imod os og servicerer os som kunder. Det der gør forskellen på et dejligt sted er ikke kun selve grundydelsen, men i særdeleshed sekundær ydelserne i form af optræden.

  Bülow Management
 • Meget serviceminded personale. Varme omkring stedet og passion for det man laver.

  3 Denmarks APS