Hold din fest i slotslige omgivelser

Fejr din fest i slotslige omgivelser. Hvad enten det er bryllup, fødselsdag, konfirmation eller noget helt fjerde, så har vi rammerne til din fest. Vi har stuer og sale med plads fra 2 - 100 personer. Det historiske hus er med til at sætte rammerne om din fest og skabe en unik atmosfære fyldt med autencitet og stemning. Vi er kendt for at være medskabere til at din fest bliver personlig, hvor dine ønsker og behov bliver opfyldt.
Har Skjoldenæsholm din interesse, laver vi gerne en aftale med dig, så du kan komme indenfor, hvor du kan fornemme huset og omgivelserne.

Historiske rammer til din fest

 • Bryllup

  Hold Jeres bryllup i slotslige omgivelser - I historiske og meget smukke sale. På Skjoldenæsholm har I mulighed for at blive viet på badebroen ved søen og holde jeres bryllupsfest i vores sale og saloner, med mange traditioner bag sig. Inviter jeres gæster til fest i smukke slotslige omgivelser på en herregård, der er omgivet af den smukkeste natur og lad romantikken blomstre.

 • Fødselsdag

  Hold din fødselsdag i historiske rammer. Hvad enten du ønsker at blive fejret af de nærmeste eller holde den helt store fest, så har vi mulighederne i vores historiske hus, med smukke stuer og saloner.

 • Konfirmation

  En konfirmationsfest er en stor dag for mange og ikke mindst for konfirmanden - Det er den dag, den unge "træder ind i de voksnes rækker". Også for forældrene er det en stor dag - dagen, hvor deres barn "bliver voksent". En konfirmationsfest er derfor ikke en helt almindelig fest. Der er mange ting, der gør den til noget helt særligt.

Gæste anbefalinger

 • Tusind tak fordi I ville lægge rammer til GAME’s strategidøgn. Vi oplevede intet mindre end fantastisk service fra start til slut. De smukke naturomgivelser, som aktivt blev benyttet til walk-and-talks og middagen i Farfars Kontor var blandt højdepunkterne. Sammen med det gode og ambitiøse resultat fra strategidøgnets arbejde, er jeg sikker på, at besøget på Skjoldenæsholm vil stå tilbage som et funklende klart minde i mange år fremover for både bestyrelse og ledelse.

  Game
 • Alt var uovertruffet i alle henseender (jeg kunne bo der for evigt). Tak for denne gang og på gensyn.

  Ballerup Kommune
 • Serviceniveauet er meget højt!

   

  Dansac
 • En særlig god stemning og fantastisk service - I kan løse alt og det gør I

  Ringsted Kommune
 • Mange konference hoteller kunne i den grad lære noget af de piger, der tager imod os og servicerer os som kunder. Det der gør forskellen på et dejligt sted er ikke kun selve grundydelsen, men i særdeleshed sekundær ydelserne i form af optræden.

  Bülow Management
 • Meget serviceminded personale. Varme omkring stedet og passion for det man laver.

  3 Denmarks APS