Grønt er godt for øjnene

Slottets grønne omgivelser indbyder til at opholde sig ude og nyde en af parkens gemmesteder eller en rotur på søen. Hos os er der rig mulighed for at genoplade og mærke roen. Gå blandt andet en tur forbi vores krydderurtehave og nyd duftene og farverne. Eller tag en tur i kærestegyngen. Med glade serverer vi en kop kaffe eller frokost ved et af vores haveborde på terrassen ved søen. Der er også mulighed for at bestille kokkens picnickurv og tage den med op på Lisehøj, hvorfra man har en fantastisk udsigt over søerne.

 

 

Gæste anbefalinger

 • Tusind tak fordi I ville lægge rammer til GAME’s strategidøgn. Vi oplevede intet mindre end fantastisk service fra start til slut. De smukke naturomgivelser, som aktivt blev benyttet til walk-and-talks og middagen i Farfars Kontor var blandt højdepunkterne. Sammen med det gode og ambitiøse resultat fra strategidøgnets arbejde, er jeg sikker på, at besøget på Skjoldenæsholm vil stå tilbage som et funklende klart minde i mange år fremover for både bestyrelse og ledelse.

  Game
 • Alt var uovertruffet i alle henseender (jeg kunne bo der for evigt). Tak for denne gang og på gensyn.

  Ballerup Kommune
 • Serviceniveauet er meget højt!

   

  Dansac
 • En særlig god stemning og fantastisk service - I kan løse alt og det gør I

  Ringsted Kommune
 • Mange konference hoteller kunne i den grad lære noget af de piger, der tager imod os og servicerer os som kunder. Det der gør forskellen på et dejligt sted er ikke kun selve grundydelsen, men i særdeleshed sekundær ydelserne i form af optræden.

  Bülow Management
 • Meget serviceminded personale. Varme omkring stedet og passion for det man laver.

  3 Denmarks APS