Det charmerende gæstehus

I Vægterhuset, slottets gamle orangeri, indrettede vi 2 superior værelser og en dejlig lys stue. Der findes 2 sydvendte terrasser og til den anden side er der en fantastisk udsigt over vores park.
Huset egner sig perfekt til den afslappende Getaway, eller til arbejdsgrupper, som vil være lidt mere for sig selv. Stuen kan anvendes til uformelle møder, hvor man ikke bliver forstyrret og har mulighed for sin helt egen døgnrytme eller hyggeligt samvær. Vægterhuset er også ideelle til et længere ophold evt. for en udlandsdansker eller en erstatningsbolig ved genhusning.

Den Gamle Orangeri

 • Vægterhuset

  "Vægterhuset" er slottets gamle orangeri, som i dag indeholder 2 romantiske dobbeltværelser. Værelserne er adskilt af en "fælles" stue. Stuen kan lejes med, således at hele huset er til disposition. Til begge værelser er en lille terrasse.

  Pris pr. nat inkl. morgenmad

  Fra 1950 kr. pr. nat for 2 personer

  Mulighed for leje af hele Vægterhuset

  1 værelse og 1 stue i Vægterhuset 2750 kr. pr nat for 2 personer

Gæste anbefalinger

 • Tusind tak fordi I ville lægge rammer til GAME’s strategidøgn. Vi oplevede intet mindre end fantastisk service fra start til slut. De smukke naturomgivelser, som aktivt blev benyttet til walk-and-talks og middagen i Farfars Kontor var blandt højdepunkterne. Sammen med det gode og ambitiøse resultat fra strategidøgnets arbejde, er jeg sikker på, at besøget på Skjoldenæsholm vil stå tilbage som et funklende klart minde i mange år fremover for både bestyrelse og ledelse.

  Game
 • Alt var uovertruffet i alle henseender (jeg kunne bo der for evigt). Tak for denne gang og på gensyn.

  Ballerup Kommune
 • Serviceniveauet er meget højt!

   

  Dansac
 • En særlig god stemning og fantastisk service - I kan løse alt og det gør I

  Ringsted Kommune
 • Mange konference hoteller kunne i den grad lære noget af de piger, der tager imod os og servicerer os som kunder. Det der gør forskellen på et dejligt sted er ikke kun selve grundydelsen, men i særdeleshed sekundær ydelserne i form af optræden.

  Bülow Management
 • Meget serviceminded personale. Varme omkring stedet og passion for det man laver.

  3 Denmarks APS