De charmerende gæstehus

Til herregårde er der ofte stalde, personaleboliger samt administrative bygninger liggende omkring selve hovedbygningen. I det gamle Godkontor og Vægterhus har vi valgt at etablere værelser og lejligheder, som kan bruges til en familie eller f.eks. den lille arbejdsgruppe. Stuen kan anvendes til uformelle møder, hvor du ikke bliver forstyrret og har mulighed for din helt egen døgnrytme eller hyggeligt samvær. Husene er også ideelle til et længere ophold evt. for en udlands dansker eller en erstatningsbolig ved genhusning.

De charmerende gæstehuse

 • Vægterhuset

  Det smukke anneks "Vægterhuset" er bindingsværksidyl, lyst og smagfuldt renoveret og indrettet. Huset indeholder 2 romantiske dobbeltværelser begge med bad. Værelserne er adskilt af en "fælles" stue. Stuen kan også lejes, således at hele huset er til disposition eller den kan låses af. Til begge værelser er en lille terrasse, hvor der i sommer sæsonen findes havestole og borde.

  Pris pr. nat inkl. morgenmad

  Fra 1650 kr. pr nat for 2 personer

  Mulighed for leje af hele Vægterhuset

  2 værelser og 1 stue i Vægterhuset 2350 kr. pr nat for 2 personer

 • Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/CategoryItem.cshtml)

Gæste anbefalinger

 • Tusind tak fordi I ville lægge rammer til GAME’s strategidøgn. Vi oplevede intet mindre end fantastisk service fra start til slut. De smukke naturomgivelser, som aktivt blev benyttet til walk-and-talks og middagen i Farfars Kontor var blandt højdepunkterne. Sammen med det gode og ambitiøse resultat fra strategidøgnets arbejde, er jeg sikker på, at besøget på Skjoldenæsholm vil stå tilbage som et funklende klart minde i mange år fremover for både bestyrelse og ledelse.

  Game
 • Alt var uovertruffet i alle henseender (jeg kunne bo der for evigt). Tak for denne gang og på gensyn.

  Ballerup Kommune
 • Serviceniveauet er meget højt!

   

  Dansac
 • En særlig god stemning og fantastisk service - I kan løse alt og det gør I

  Ringsted Kommune
 • Mange konference hoteller kunne i den grad lære noget af de piger, der tager imod os og servicerer os som kunder. Det der gør forskellen på et dejligt sted er ikke kun selve grundydelsen, men i særdeleshed sekundær ydelserne i form af optræden.

  Bülow Management
 • Meget serviceminded personale. Varme omkring stedet og passion for det man laver.

  3 Denmarks APS