Luksus Værelse

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

 • 45 m^2
 • WiFi

Andre muligheder

 • Standard

  I de to sidefløje finder du vores standard dobbeltværelser. Ikke to værelser er ens og har derfor alle sin individuelle charme. Alle standardværelser er mindre, men hyggelige. Værelserne har små ældre badeværelser med brus, toilet og fri WiFI. Skulle du ønske den autentiske herregårdsstemning på værelset, anbefaler vi opgradering til superior- eller luksusværelse.

  Pris pr. nat inkl. morgenmad

  1250 kr. pr nat for 2 personer

  Opgradering pr. nat: Superiorværelse 400 kr / Luksusværelse 945 kr

 • Superior

  Ønsker du god plads og historisk atmosfære så vil et af vores store superior dobbeltværelser tilfredsstille dit behov. Vores superior dobbeltværelser er store og rummelige værelser, der alle er indrettet med respekt for herregårdsstilen. Ikke to værelser er ens. Alle værelserne er med bad og toilet,TV og fri WiFi.

  Pris pr. nat inkl. morgenmad

  Fra 1650 kr. pr. nat for 2 personer

  Mulighed for ekstra opredning 230 kr

 • Standard enkeltværelse

  I de to sidefløje finder du vores standard enkeltværelser. Ikke to værelser er ens og har derfor alle sin charme, som passer ind i herregårdsstilen. Alle standardværelser er mindre, men hyggelige. Værelserne har små ældre badeværelser med brus, toilet og fri WiFI. 

  Pris pr. nat inkl. morgenmad

  995 kr pr. nat for 1 person

  Standard enkeltværelse

Ophold

 • Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/CategoryItem.cshtml)
 • Romantisk weekendophold

  Glæd din partner med et romantisk weekendophold på vores smukke herregård på Sjælland og nyd hinanden i romantiske omgivelser. Vi har samlet forskellige romantiske ophold, så der er lidt at vælge imellem når weekenden står i kærlighedens tegn. Weekendopholdet kan bookes i superior og luksusværelse.

  pris. pr person

  1.505 kr i delt suprior værelse

  Sommerpris 1405 kr i delt superior værelse

  Romantik

 • Golfophold

  Lad dig forkæle med et golfophold på vores skønne herregårdshotel og prøv kræfter med Robert Trent Jons Jr. Course og Old Course. Da herregården ligger på golfbanen, er der fra hovedbygningen, udsigt til hul 18. Når du er færdig med at spille golf kan du nyde en udsøgt middag og vores historiske hus tilbage fra 1600-tallet

  Pris pr. person

  Fra 1075,- i delt db. værelse

  Standard dobbeltværelse

  Inkl. green fee old course hverdag

Gæste anbefalinger

 • Skjoldenæsholm de bedste pebernødder i Danmark! Kan virkelig anbefale at prøve det!

  Simon Timmermann Software-udvikler
 • Under hvert ophold hos Skjoldenæsholm, så er det desserterne. for hvem kan jo ikke lige kage, som var det Farmors gamle familie opskrift. Man bliver bare så glad når man får lækkerier, og dagen bliver lige 100 gange bedre.

  Benjamin Vejs Skorstensfejer
 • Næste gang jeg besøger Skjoldenæsholm, skal jeg hører Desert kokken om, man kan få en picknik kurv fyldt med en masse kage lækkerier. Det ville være perfekt til en udflugt ved sporvognsmuseet. Måske kan man også få et job som kage test spiser. Det skader nok aldrig at spørger.

  Simon Timmermann
 • Jeg ved ikke noget bedre på en varm sommerdag, end at sidde på Skjoldenæsholms grønne arealere med mine magic kort og spise kage. Det er et must at prøve mindst en gang!

  Simon Timmermann