Juleophold med stil

På Skjoldenæsholm er der skruet op for ren forkælelse når vi sætter rammerne for årets juleophold. Tag på romantisk juleophold og oplev juletraditioner og stemningen på herregården. Vi sørger for en juleoplevelse i vores historiske stuer fyldt med elegance og traditioner.  I juleopholdet er inkluderet weekendens juleaktivitet - her har I mulighed for at køre en tur i de gamle sporvogne, et hyggeligt julemarked på Svenstrup Gods og/eller en rundvisning på Herregården Skjoldenæsholm - alt efter hvilken dato i ønsker et juleophold. På Skjoldenæsholm holder vi af traditioner, og vi vil på værelserne forkæle Jer med en hjemmelavet adventsgave. 

Juleophold inkl. hyggelig juleaktivitet

 • *Juleaktivitet – juletur med sporvognen til Eilers eg, rundvisning med fortælling om Skjoldenæsholm Herregårds historie og juletraditioner eller Julemarked på det hyggelige Svenstrup Gods - se hvilken aktivitet der er planlagt på din ønskede dato.
 • 3-retters dansk/fransk-inspireret middag
 • Overnatning i delt dobbeltværelse
 • Adventsgave
 • Morgenbuffet med hjemmelavede retter
 • PRIS pr. person: 1150,-

Juleopholdet er gældende i weekenderne: 23-24-25 november / 30 november 1-2 december / 7- 8-9 december / 15-16 december 2018

I forbindelse med Jeres besøg kan vi, i samarbejde med Ringsted Outlet, tilbyde Jer 10 % på juleshopping i Outlet-byen i Ringtsed, kun 15 minutters kørsel fra Skjoldenæsholm - her er der mange penge at spare på årets julegaveindkøb.

*Juleaktivitetet

Juleaktivteten afhænger af hvilken weekend i ønsker juleopholdet. Juleaktivteten kan både være på ankomstdagen eller dagen efter.

Julemarked på Svenstrup Gods

En juletur til Svenstrup Gods på det årlige julemarked inkl. en tur med hestevogn, æbleskiver og entre til julemarkedet.

I weekenderne 24-25 november / 1-2 december

Rundvisning og fortælling om Skjoldenæsholm

Oplev en rundvisning og fortællingen om Skjoldenæsholm Herregårds historie og juletraditioner. Der serves 1 glas Gløgg og 3 æbleskiver i en de gamle stuer.

I weekenden den 8-9. december

 Juletur med sporvognen

Oplev en julekøretur med sporvognen ud til Eilers Eg og besøg museet, hvor I kan opleve en del af det gamle København. Der er også mulighed for at tilkøbe årets juletræ med hjem.

I weekenden den 15-16. december

 

Gæste anbefalinger

 • Tusind tak fordi I ville lægge rammer til GAME’s strategidøgn. Vi oplevede intet mindre end fantastisk service fra start til slut. De smukke naturomgivelser, som aktivt blev benyttet til walk-and-talks og middagen i Farfars Kontor var blandt højdepunkterne. Sammen med det gode og ambitiøse resultat fra strategidøgnets arbejde, er jeg sikker på, at besøget på Skjoldenæsholm vil stå tilbage som et funklende klart minde i mange år fremover for både bestyrelse og ledelse.

  Game
 • Alt var uovertruffet i alle henseender (jeg kunne bo der for evigt). Tak for denne gang og på gensyn.

  Ballerup Kommune
 • Serviceniveauet er meget højt!

   

  Dansac
 • En særlig god stemning og fantastisk service - I kan løse alt og det gør I

  Ringsted Kommune
 • Mange konference hoteller kunne i den grad lære noget af de piger, der tager imod os og servicerer os som kunder. Det der gør forskellen på et dejligt sted er ikke kun selve grundydelsen, men i særdeleshed sekundær ydelserne i form af optræden.

  Bülow Management
 • Meget serviceminded personale. Varme omkring stedet og passion for det man laver.

  3 Denmarks APS