Golfophold - tag et golfophold på et af Danmarks dejlige slotte

Kombiner din passion for golf med et ophold hos os. Lad dig forkæle med et golfophold på vores skønne herregårdshotel på Sjælland og prøv kræfter med Robert Trent Jons Jr. Course og Old Course. Da herregården ligger på golfbanen, er der fra hovedbygningen, udsigt til hul 18. Når du er færdig med at spille golf, kan du nyde en udsøgt middag og vores historiske hus tilbage fra 1600-tallet. Som en del af vores golfophold, er vi gerne behjælpelige med at booke green fee-tider.

Har du yderligere spørgsmål til vores golfophold og de forskellige pakkeløsninger, er vi naturligvis altid klar til at svare på spørgsmål.

Find det golfophold der passer dig

 • Skjoldenæsholms golfpakke

  Skjoldenæsholm herregård er et stemningsfyldt hotel som samarbejder med omkringliggende golfklubber.

  Pris pr. person

  fra 1250,- kr i standard værelse - hverdage

  fra 1300,- kr i standard værelse - weekend

  Mulighed for opgradering til bedre værelse

 • Golf for den kræsne

  Tag på golftur og kombiner golf med en ægte herregårds oplevelse. Efter dagens naturoplevelse på den smukke Old Course eller udfordringer på den mere vanskelige Robert Trent Jones bane, er der tid til hygge og køkkenchefens dejlige 3-retters middag i en af vores smukke stuer. Overnatning i superior dobbeltværelse.

  Pris pr. person pr. ophold

  fra 1660,- kr i superior værelse - hverdage

  fra 1710,- kr i superior værelse - weekend

  Mulighed for opgadering til luksus værelse

 • Sommergolf

  Som et nyt tiltag er vores sommerpriser på golf inkl. valgfri bane og valgfri dag. Dvs vi tilbyder samme pris i perioden 1. juli til og med 11. august 2019 lhvad enten om der spilles på banen Robert Trent Jones Jr. Course eller Old Course eller om det er hverdag eller weekend. Benyt sommeren til at prøve kræfter med Robert Trent Jones Jr. Course eller Old Course, som begge er 18 hullers golfbaner til en favorabel sommerpris. Bo på herregården Skjoldenæsholm - og oplev husets historiske fredfyldte stemning. Du kan gå til golfbanerne, der smukt omkranser hotellet. 

  Pris pr. person

  1075 kr i delt db. værelse

Gæste anbefalinger

 • Tusind tak fordi I ville lægge rammer til GAME’s strategidøgn. Vi oplevede intet mindre end fantastisk service fra start til slut. De smukke naturomgivelser, som aktivt blev benyttet til walk-and-talks og middagen i Farfars Kontor var blandt højdepunkterne. Sammen med det gode og ambitiøse resultat fra strategidøgnets arbejde, er jeg sikker på, at besøget på Skjoldenæsholm vil stå tilbage som et funklende klart minde i mange år fremover for både bestyrelse og ledelse.

  Game
 • Alt var uovertruffet i alle henseender (jeg kunne bo der for evigt). Tak for denne gang og på gensyn.

  Ballerup Kommune
 • Serviceniveauet er meget højt!

   

  Dansac
 • En særlig god stemning og fantastisk service - I kan løse alt og det gør I

  Ringsted Kommune
 • Mange konference hoteller kunne i den grad lære noget af de piger, der tager imod os og servicerer os som kunder. Det der gør forskellen på et dejligt sted er ikke kun selve grundydelsen, men i særdeleshed sekundær ydelserne i form af optræden.

  Bülow Management
 • Meget serviceminded personale. Varme omkring stedet og passion for det man laver.

  3 Denmarks APS