Romantisk weekendophold

Glæd din partner med et romantisk weekendophold på vores smukke herregård på Sjælland og nyd hinanden i romantiske omgivelser. Vi har samlet forskellige romantiske ophold, så der er lidt at vælge imellem når weekenden står i kærlighedens tegn. Weekendopholdet kan bookes i superior og luksusværelse.

pris. pr person1.675 kr. i delt suprior værelse

Romantik

Danmarks dejligste slotsophold

Vil I også prøve et af Danmarks dejligste slotshoteller? Lad jer forkæle i vores smukke rammer og nyd den smukke natur som omgiver os. Vi sørger for en oplevelse som tager jer tilbage i tiden i høj kvalitet. Vi forkæler jer med picnic i vores smukke park - til aften serverer vi kokkens udsøgte 3 retters menu. 

pris pr. person1425 kr i delt superior værelse

Sommerpris 1325 kr i delt superior værelse

Slotsophold

Vinophold

Har du, ligesom ejeren af Skjoldenæsholm, også en forkærlighed for vine? På Herregården Skjoldenæsholm serverer vi vine af høj kvalitet, men som også er til at betale. Book et vinophold, hvor vi sammensætter en 3 retters menu efter årstiden, med en tilpasset vinmenu.

Pris pr. person fra 1440 kr. i delt standard værelse

Sommerpris 1285 kr. i delt standard værelse

Gode vine

Miniferie

Tag på miniferie og bliv forkælet i vores smukke omgivelser. Check in fra kl. 14 på et af de meget forskellige værelser og nyd stilheden som sænker sig over Skjoldenæsholm. Vores gamle stuer indbyder til hjemlig hygge og gode snakke, mens naturen indbyder til en gåtur rundt om søen, i parken eller en længere tur i skoven. Til aften vil kokken forkæle jer med vores udsøgte 3-retters menu. Efter en god nattesøvn serveres Skjoldenæsholms morgenbord med bl.a. lækre hjemmelavede marmelader og müsli.

Pris pr. personFra 1085 kr pr. nat i delt db værelse

Inkl. 3-retters menu

Miniferie

Ophold i gæstehusene

Til herregårdene er der ofte stalde, personaleboliger, samt administrative bygninger liggende omkring selve hovedbygningen. I det gamle Godskontor og Vægterhus har vi valgt at etablere værelser og lejligheder, som kan bruges til en familie eller f.eks. den lille arbejdsgruppe. Stuen kan anvendes til uformelle møder, hvor du ikke bliver forstyrret og har mulighed for din helt egen døgnrytme eller hyggeligt samvær.

Pris pr. nat inkl. morgenmadFra 1475 kr. pr nat for 2 personer

Værelser, lejlighed, hus

2 gæstehuse