Romantisk Slotsophold

Glæd din partner med et romantisk Slotsophold på vores smukke slot på Sjælland og nyd roen og hinanden i enestående omgivelser. Opholdet kan bookes i alle værelseskategorier.

Pris pr. personkr. 1.490,- i standard dobbeltværelse

Romantik

Vinophold på Slottet

Har du, ligesom familien på Skjoldenæsholm, en forkærlighed for vine? På Skjoldenæsholm Slot serverer vi vine af høj kvalitet, som også er til at betale. Book et vinophold, hvor vi sammensætter en 3 retters menu efter årstiden, med en tilpasset vinmenu. 

fra kr. 1.840,- i standard dobbeltværelse

Gode vine

Skjoldenæsholms Miniferie

Kom væk fra hverdagen og bliv forkælet i vores smukke omgivelser. Check in fra kl. 15 på et af de meget forskellige værelser og nyd stilheden som sænker sig over Skjoldenæsholm. Vores gamle stuer indbyder til hjemlig hygge og gode snakke, mens naturen indbyder til en gåtur rundt om søen, i parken eller en længere tur i skoven. Til aften vil kokken forkæle jer med vores udsøgte 3-retters menu. Efter en god nattesøvn serveres Skjoldenæsholms morgenbord med mange lækkerier.

fra 1.290,- kr. pr. person per nat i standard dobbeltværelse

inkl. dagens 3-retters menu

Forkælelse på Slottet

Ophold i Vægterhuset

Til herregårdene er der ofte stalde, personaleboliger, samt administrative bygninger liggende omkring selve hovedbygningen.
Det såkaldte Vægterhus er slottets gamle orangeri. I denne charmerende bygning har vi etableret 2 værelser og 1 stue, som kan bruges til en familie eller f.eks. den lille arbejdsgruppe. Stuen kan anvendes til uformelle møder, hvor du ikke bliver forstyrret og har mulighed for din helt egen døgnrytme eller hyggeligt samvær.

Pris pr. nat inkl. morgenmadfra 1950 kr. pr nat for 2 personer

Værelser, lejlighed, hus