Romantisk weekendophold

Glæd din partner med et romantisk weekendophold på vores smukke herregård på Sjælland og nyd hinanden i romantiske omgivelser. Vi har samlet forskellige romantiske ophold, så der er lidt at vælge imellem når weekenden står i kærlighedens tegn. Weekendopholdet kan bookes i superior og luksusværelse.

pris. pr person1.505 kr i delt suprior værelse

Sommerpris 1405 kr i delt superior værelse

Romantik

Koncert- og herregårds oplevelse

Kombiner koncert i Ringsted Kongrescenter med et herregårds ophold.

16. marts - Stig & Vennerne

22. marts - Pink Floyd Project

30. marts Boney M. feat. Liz Mitchell

Hold øje med siden da vi løbende opdaterer kommende koncert- og herregårds oplevelser. 

Danmarks dejligste slotsophold

Vil I også prøve et af Danmarks dejligste slotshoteller? Lad jer forkæle i vores smukke rammer og nyd den smukke natur som omgiver os. Vi sørger for en oplevelse som tager jer tilbage i tiden i høj kvalitet. Vi forkæler jer med picnic i vores smukke park - Til aften serverer vi kokkens udsøgte 3 retters menu. 

pris pr. person1425 kr i delt superior værelse

Sommerpris 1325 kr i delt superior værelse

Slotsophold

Vinophold

Har du, ligesom ejeren af Skjoldenæsholm, også en forkærlighed for vine? På Herregården Skjoldenæsholm serverer vi vine af høj kvalitet, men som også er til at betale for. Book et vinophold, hvor vi sammensætter en 3 retters menu efter årstiden, med en tilpasset vinmenu.

Pris pr. person fra 1360 kr. i delt standard værelse

Sommerpris 1260 kr. i delt standard værelse

Gode vine

Miniferie

Tag på miniferie og blev forkælet i vores smukke omgivelser. Check in på et af vores smukke værelser og nyd stilheden som sænker sig over Skjoldenæsholm. Vores gamle stuer indbyder til hjemlig hygge og gode snakke, mens naturen indbyder til en gåtur rundt om søen, i parken eller en længere tur i skoven. Til aften vil kokken forkæle jer med vores udsøgte 3-retters menu. Efter en god nattesøvn serveres der Skjoldenæsholms morgenbuffet med b.la. varme vafler, lækre hjemmelavede marmelader og müsli.

Pris pr. personFra 1035 kr pr. nat i delt db værelse

Inkl. 3-retters menu

Miniferie

Golfophold

Lad dig forkæle med et golfophold på vores skønne herregårdshotel og prøv kræfter med Robert Trent Jons Jr. Course og Old Course. Da herregården ligger på golfbanen, er der fra hovedbygningen, udsigt til hul 18. Når du er færdig med at spille golf kan du nyde en udsøgt middag og vores historiske hus tilbage fra 1600-tallet

Pris pr. person Fra 1075,- i delt db. værelse

Standard dobbeltværelse

Inkl. green fee old course hverdag

Ophold i gæstehusene

Til herregårdene er der ofte stalde, personaleboliger samt administrative bygninger liggende omkring selve hovedbygningen. I det gamle Godskontor og Vægterhus har vi valgt at etablere værelser og lejligheder, som kan bruges til en familie eller f.eks. den lille arbejdsgruppe. Stuen kan anvendes til uformelle møder, hvor du ikke bliver forstyrret og har mulighed for din helt egen døgnrytme eller hyggeligt samvær.

Pris pr. nat inkl. morgenmadFra 1475 kr. pr nat for 2 personer

Værelser, lejlighed, hus

2 gæstehuse

Sommergolf

Tag på sommer-golfophold i perioden 1. Juli til og med 11. august 2019. Bemærk at du som noget nyt i år spiller til samme pris både weekend og hverdag og med valgfri bane. Benyt muligheden for at prøve kræfter med Robert Trent Jones Jr. Course eller Old Course, begge 18 hullers golfbaner til en favorabel sommerpris. Bo på herregården Skjoldenæsholm - og oplev husets historiske fredfyldte stemning. Du kan gå til golfbanerne, der smukt omkranser hotellet. 

Pris pr. person pr. opholdFra 1075 kr pr person i delt db. værelse

Standard dobbeltværelse

Inkl. valgfri green fee samt uge- og weekend-dag