Et arrangement i historiske rammer

Hold jeres firmaarrangement og gør brug af vores unikke muligheder og rammer. Om det skal være den store aftenfest med overnatning eller til brunch med efterfølgende leg i park og skov med vores naturvejleder. Få b.la. en oplevelse med mad på bål, picnic i parken, vinsmagning, en historisk rundvisning på herregården eller konkurrencer i naturen. Vi hjælper gerne, i samspil med jer, med at sammensætte et arrangement, som inddrager vores rammer og område så det understøtter jeres formål med at holde et arrangement i virksomheden.

  • Vinsmagning

    Vinsmagning kan give en unik mulighed for at smage vine, man ellers ikke selv ville få anledning til at smage, eller smage op mod hinanden. Vi arrangerer gerne vinsmagning for grupper på minimum 10 personer. Vores dygtige vinleverandører, vil sørge for at sammensætte et professionelt smags program og kommentere dette for jer. Temaet kunne være; Kend din drue - Vine fra en bestemt region - Mad og vin... Valget er jeres. Ring for yderligere information og priser. 

  • Ofyr-grill på terrassen

    Vores nyanlagte terrasse med udsigt over søen indbyder til et udendørs-arrangement. De smukke koniske Ofyr-grill varmes op til 250 grader og vores kokke er klar til at tilberede maden til jer. Brug terrassen til f.eks, årets sommerfest, teambuilding eller til en frokost hvor I skal forkæles lidt ekstra.