Teambuilding der giver mening

På Skjoldenæsholm ligger vi stor vægt på, at teambuilding skal understøtte mødets formål og vil derfor gerne i dialog med jer om, hvilke processer og mål teambuildingen skal møde. Vi tilbyder, i tæt samarbejde med Sagens Natur, tilbud på aktiviteter i parken og skovene som omkrænser Skjoldenæsholm. Sagens Natur har i mange år arbejdet målrettet med at tilrettelægge teambuilding for ledere, teams, medarbejdere, leder-medarbejdere. Målet med teambuilding er, at hjælpe grupper og individer med at opdage deres potentiale, at opdage den lille forskel, der gør den store forskel. At få, energi, respekt og åbenhed i forgrunden.

Læs mere om Sagens Natur her

Sidst men ikke mindst – kan vi tilbyde fantastiske teambuilding aktiviteter fra GoTeam. GoTeam har eksisteret siden 1997 – og er derfor blandt Danmarks ældste teambuilding udbydere. 

Læs evt. mere på GoTeams hjemmeside.

Teambuilding aktiviteter

 • Teambuilding i parken

  Fælles for teambuilding, øvelser og dyster i skoven er, at alle kan være med og humor og latter er en stærk trækkraft. Forskellige samarbejdsøvelser/dyster der vare mellem 15 min. og 1 time, afhængig af om I vil have teambuilding med proces eller en event for at få noget frisk luft og få bevæget kroppen.

  • Fra 6 personer350 kr. pr. person
  • Minimum 7.500 kr ialt
 • Adventurerace

  Gennem adventurerace stilles der spørgsmål ved, hvordan fungere gruppedynamik og kommunikation på et hold, der skal nå et mål, men hvor gruppens deltagere er forskellige? Der skal laves vision, målsætning og leveregler inden starten går, disse revideres undervejs og til slut evalueres forløbet.

  • Fra 6. personer500 kr. pr. person
  • Minimum 15.000
 • Møde- og konferencepakker

  Se vores møde- og konferencepakker og kombiner det med teambuilding