Møder med golf

Spil golf og nyd den friske luft, mens uformelle samtaler om dagens møde og indhold kan drøftes i mere afslappede rammer. På Skjoldenæsholm opfordre vi gæsterne til at inddrage naturen når der afholdes konferencer og møder. At komme ud i naturen, at bevæge sig og få luft, giver fornyet energi til at fokusere på det reelle indhold i mødet. Golfbanen ligger i vores forhave og det er derfor oplagt at spille golf som en del af mødet. Sammen med klubbens golftræner tages i igennem en del af golfens verden.

Golf for sjov (varighed 1 ½ time, inkl. træner)

Træneren giver en kort introduktion til golfspillet. Herefter går turen til driving range hvor gruppen lærer at slå til bolden. Dernæst til indspils- og puttegreen for at øve de mere specielle slag. Golf for sjov afsluttes med spil på par 3-banen, (en 9 hullers golfbane i formindsket størrelse) her vil træneren starte jer, hvorefter gruppen fortsætter på egen hånd. Instruktion, udstyr, bolde mv er inkluderet i prisen.

Pris: 245 kr. pr person (min. 6 personer)

Golf for sjov med match på par-3 banen (varighed 3 timer, inkl. træner)

Træneren giver en kort introduktion til golfspillet. Herefter går turen til driving range hvor man lærer at slå til bolden. Videre til indspils- og puttegreen for at øve de mere specielle slag. Golf for sjov med match på par 3-banen (en 9 hullers golfbane i formindsket størrelse) afsluttes med en rigtig golf match,, hvor der vil være sammenlægning af scores og præmieoverrækkelse, som træneren vil stå for. Instruktion, udstyr, bolde mv er inkluderet i prisen.

Pris: fra 395 kr. pr person (min. 6 personer)