Få mere ud af dit møde

Møder med fokus - inddrag naturen

At opholde sig i naturen giver mulighed for at aktivere en del af hjernen (den spontane opmærksomhed), som tillader kreative tanker, nye indtryk og fokus på helheden. Den del af hjernen vi typisk bruger under møder er, den fokuserede opmærksomhed hvor der er behov for at have fokus på at løse problemer, tænke analytisk eller f.eks. fokusere på detaljerne i en opgave (den fokuserede opmærksomhed). Begge former for opmærksomhed er vigtige for at fungere optimalt og det er derfor vigtig, at man i løbet af mødet gør plads til at inddrage naturen og dermed skabe det bedste fundament til at opnå møder med tilstedeværelse, fokus og nye perspektiver.

 

Møder med fokus - 3 mødepakker

 • Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/CategoryItem.cshtml)
 • Mindfulde møder

  Inviter bevidst roen og stilheden af Skjoldenæsholm indenfor i jeres møde og giv målet med jeres møde endnu mere fokus og fordybelse. Gør plads til en session, hvor tankerne tømmes og der gives plads til fordybelse og opmærksomhed på meningen med dagen. Målet er at skabe energi og nærvær til det, der foregår nuet.

  • Mindfulness, walking meditation og yoga
  • Prisen afhænger af mødets indhold
 • Møder med teambuilding

  Vores smukke omgivelser med park, sø og skov, gør Skjoldenæsholm til et ideelt sted at inddrage teambuilding i mødet. Teambuilding som et event, bruges i mødet for at få et sjovt afbræk, frisk luft, et godt grin og følelsen af fællesskab for på den måde at komme tilbage til mødet med fornyet energi. Teambuilding som proces, bruges i mødet hvor der ønskes, at et team skal udvikle sig gennem øvelser i naturen.

  • Teambuiliding i mødet
  • Prisen afhænger af mødets indhold