Konstruktive konferencedage

Vi tilbyder moderne møde faciliteter i historiske rammer med højt til loftet, grønne omgivelser med mulighed for at få det største udbytte af jeres møde. Hos os har I mulighed for at komme væk fra den travle hverdag og koncentrere jer om at være tilstede i ”nuet” og herved koncentrere jer om mødets indhold. Vi hjælper med planlægningen af jeres møde og vejleder gerne i, hvordan I opnår det bedste udbytte af jeres møde hos os. Planlæg f.eks., som en del af jeres program, teambuilding, som er med til at understøtte konferencens formål.

Hent vores møde- og konferencepakker som PDF

 

Konferencepakker

 • 1 1/2 døgns konference

  1 1/2 konferencedøgn på Skjoldenæsholm Hotel og Konferencecenter giver mulighed for at afholde konference med fokus på det faglige indhold i et af vores velindrettede mødelokaler. Herudover er der rig mulighed for at understøtte mødet med teambuilding, oplevelser i naturen og vores historiske hus.

  • 1 1/2 døgns konferencekr. 2640,- pr. pers.
 • Konference døgn

  Hold jeres konferencedøgn på Skjoldenæsholm Hotel og Konferencecenter. Her er rig mulighed for at fokusere på konferencens faglige indhold. Samtidig med at inddrage aktiviteter som underbygger konferencens faglige indhold med f.eks. "walk and talk" eller netværk om aftenen i en af vores historiske stuer.

  • Konference døgn kr. 1985,- pr. pers.
 • Brug naturen

  Brug naturen til at få mere energi til at fokusere på mødet