Skal vi kontakte dig?

Opnå dit udbytte med mødet

Med en placering på Midtsjælland og blot 50 minutters kørsel fra København, har Skjoldenæsholm Slot den ideelle beliggenhed til møder og konferencer. Skjoldenæsholm byder på moderne mødefaciliteter i historiske rammer med højt til loftet, grønne omgivelser ideelt til at få det største udbytte af dit møde. Hos os har du mulighed for at komme væk fra den travle hverdag og koncentrere dig om at være tilstede i ”nuet” og herved koncentrere dig om mødets indhold. Vi hjælper gerne med planlægningen af mødet og vejleder i, hvordan det bedste udbytte opnås når mødet afholdes hos os. Planlæg f.eks., som en del af programmet, "walk and talk" i parken, som giver mulighed for en god dialog samt frisk luft til at forsætte dagen med ny og god energi.

Mødepakker

 • Heldagsmøde

  Et heldagsmøde giver mulighed for at afholde møder med god tid til det fagligelige indhold og networking om aftenen. Både over en god middag og efterfølgende i en af vores stuer. Netværket er en god tilgang til at udvikle relationer, samt at få en mere uformel samtale om dagens faglige indhold.

  • Heldagsmøde kr. 1.180,- pr. pers.
 • Dagmøde

  Hold jeres dagmøde, hvad enten det er strategimøde, ledermøde eller bestyrelsesmøde på neutral grund på Skjoldenæsholm hotel og konferencecenter. Vores mødelokaler og stuer giver god mulighed for præsentationer, samarbejdsøvelser og gruppearbejde.

  • Dagmøde kl. 9-17 fra kr. 825,- pr. pers.
 • Brug naturen

  Brug naturen til at få mere energi til at fokusere på mødet