Bestyrelsesmøder

At sætte rammerne og afholde bestyrelsesmøder er noget af det vi er rigtig gode til på Skjoldenæsholm. Møder og middage kan afholdes i enten mødelokaler, eller i den nuværende ejers, Farmor og Farfars hyggelige kontorer. På Skjoldenæsholm er der truffet store strategiske beslutninger om Skjoldenæsholms udvikling gennem årene. Så skal bestyrelsen træffe vigtige beslutninger og samtidig forkæles lidt ekstra, er Skjoldenæsholm stedet, fyldt med elegance og atmosfære i huset, der dateres tilbage til 1662 og et oplagt valg til årets sidste bestyrelsesmøde.

 

Bestyrelsesmøder

 • Bestyrelses-døgnmøde

  Afhold bestyrelsesmøde i f.eks. Farmors eller Farfars kontor som er fyldt med elegance og atmosfære tilbage til år 1662. På Skjoldenæsholm er der truffet store strategiske beslutninger om Skjoldenæsholms udvikling gennem årene.

  • Døgnmøde kl. 09-09kr. 2058,- pr. person
 • Bestyrelses-heldagsmøde

  Afhold bestyrelsesmøde i f.eks. Farfars eller Farfars kontor som er fyldt med elegance og atmosfære tilbage til år 1662. På Skjoldenæsholm er der truffet store strategiske beslutninger om Skjoldenæsholm udvikling gennem årene.

  • Dagmøde kl 09-21 kr. 1155,- pr. person
 • Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/CategoryItem.cshtml)