Skal vi kontakte dig?

Konferencedøgn

En effektivt arbejdende konference står i skarp men harmonisk kontrast til de mange rekreative oaser, som Skjoldenæsholm tilbyder sine konferencegæster. Her er historie og atmosfære kombineret med moderne hotel- og konference virksomhed, hvor vi naturligvis sørger for forplejning efter jeres ønsker. Få bedre idéer, visk tavlen ren - stedets ro medvirker til at højne effektiviteten og dermed også udbyttet af mødet. De mange stuer og saloner kan frit benyttes til sociale aktiviteter, til mødepauserne eller networking ved kaffen efter middagen.

pr. person fra 2295,- kr.

Dagmøder

Vi tilbyder moderne mødefaciliteter i historiske rammer med højt til loftet, grønne omgivelser med mulighed for at få det største udbytte af dit møde. Hos os har du mulighed for at komme væk fra den travle hverdag og koncentrere dig om at være tilstede i ”nuet” og herved koncentrere dig om mødets indhold. Vi hjælper gerne med planlægningen af mødet og vejleder i, hvordan det bedste udbytte opnås når mødet afholdes hos os.

pr. person fra kr. 825,-

Teambuilding

På Skjoldenæsholm ligger vi stor vægt på, at teambulingen skal understøtte mødets formål og vil derfor gerne i dialog med jer om, hvilke processer og mål teambuildingen skal understøtte. Vi tilbyder, i tæt samarbejde med Sagens Natur, teambuilding. Sagens Natur har i mange år arbejde målrettet med at tilrettelægge teambuilding for ledere, teams, medarbejdere, leder-medarbejdere.