Juleophold

På Skjoldenæsholm er der skruet op for ren forkælelse når vi sætter rammerne for årets juleophold. Tag på romantisk juleophold og oplev juletraditioner og stemningen på herregården. Vi sørger for en juleoplevelse i vores historiske stuer fyldt med elegance og traditioner.

pris. pr person fra 1235 kr i delt. db værelse

Standard dobbeltværelse

Jul med stil

Romantisk weekendophold

Glæd din partner med et romantisk weekendophold på vores smukke herregård på Sjælland og nyd hinanden i romantiske omgivelser. Vi har samlet forskellige romantiske ophold, så der er lidt at vælge imellem når weekenden står i kærlighedens tegn. Weekendopholdet kan bookes i superior og luksusværelse.

pris. pr person1.475 kr i delt suprior værelse

Sommerpris 1390 kr i delt superior værelse

Romantik

Danmarks dejligste slotsophold

Vil I også prøve et af Danmarks dejligste slotshoteller? Lad jer forkæle i vores smukke rammer og nyd den smukke natur som omgiver os. Vi sørger for en oplevelse som tager jer tilbage i tiden i høj kvalitet. Vi forkæler jer med picnic i vores smukke park Til aften serverer vi kokkens udsøgte 3 retters menu. 

pris pr. person1395 kr i delt superior værelse

Sommerpris 1310 kr i delt superior værelse

Slotsophold

Vinophold

Har du også en forkærlighed for vine, som ejeren af Skjoldenæsholm? På Herregården Skjoldenæsholm serverer vi vine i høj kvalitet, samtidig med er de til at betale. Book et vinophold, hvor vi sammensætter en 3 retters menu efter årstiden og tilpasser en vinmenu.

Pris pr. person fra 1360 kr. i delt standard værelse

Sommerpris 1260 kr. i delt standard værelse

Gode vine

Miniferie

Tag på miniferie og blev forkælet i vores smukke omgivelser. Check in på et af vores smukke værelser og nyd stilheden som sænker sig over Skjoldenæsholm. Vores gamle stuer indbyder til gode snakke og naturen til en gåtur rundt om søen og i parken eller en længere tur i skoven. Til aften vil kokken forkæle dig med vores udsøgte 3-retters menu. Efter en god natssøvn serveres der Skjoldenæsholms morgenbuffet med b.la. varme vafler og  lækre hjemmelavede marmelader og müsli.

Pris pr. personFra 995 kr pr. nat i del db værelse

Inkl. 3-retters menu

Miniferie

Golfophold

Lad dig forkæle med et golfophold på vores skønne herregårdshotel og prøv kræfter med Robert Trent Jons Jr. Course og Old Course. Fra hovedbygningen har du udsigt til hul 18 da herregården ligger på golfbanen. Når du er færdig med at spille golf kan du nyde en udsøgt middag og vores historiske hus tilbage fra 1600 tallet

Pris pr. person Priser for 2017 komme snarest

Standard dobbeltværelse

Inkl. green fee old course hverdag

Ophold i gæstehusene

Til herregårdene er der ofte stalde, personaleboliger samt administrative bygninger liggende omkring selve hovedbygningen. I det gamle Godskontor og Vægterhus har vi valgt at etablere værelser og lejligheder, som kan bruges til en familie eller f.eks. den lille arbejdsgruppe. Stuen kan anvendes til uformelle møder, hvor du ikke bliver forstyrret og har mulighed for din helt egen døgnrytme eller hyggeligt samvær.

Pris pr. nat inkl. morgenmadFra 1475 kr. pr nat for 2 personer

Værelser, lejlighed, hus

2 gæstehuse

Sommergolf

Tag på sommer-golfophold i perioden 25. juni til og med 20. august 2017. Benyt muligheden for at prøve kræfter med Robert Trent Jones Jr. Course eller Old Course, begge 18 hullers golfbaner til en favorabel sommerpris. Bo på herregården Skjoldenæsholm - og oplev husets historiske fredfyldte stemning. Du kan gå til golfbanerne, der smukt omkranser hotellet. Opholdet er inklusiv en dagens 2 retters middag komponeret ud fra årstidens friske råvarer og tilberedt med omhu, overnatning i et af vores individuelt indrettede standard dobbeltværelser samt greenfee til Old Course (tillæg for spil i weekenden).   

Pris pr. person pr. opholdFra 1050 kr pr person i delt db. værelse

Standard dobbeltværelse

Inkl. green fee