Hold din fødselsdag i historiske rammer

Hold din fødselsdag i historiske rammer. Hvad enten du ønsker at fejre dig med de nærmeste eller holde den helt store fest, har vi mulighederne i vores smukke stuer og saloner.

Stuer & saloner, selskabsmenuer og værelser

 • Vores menu

  Vores selskabsmenuer skifter 4 gange om året. Vi lægger stor vægt på at vores mad er lavet af friske råvarer og fra bunden. Vores dygtige kokke har en stor passion for mad og er stolte af at præsentere deres menuer. Der stilles skarpt på smag og præsentation når menuerne serveres. Vi gennemgår gerne menuen med jer og hjælper med at sammensætte en menu, som er tilpasset netop din smag.

  Vi er altid behjælpelige med at oplyse om allegener.

 • Vores vinkort

  Der er nogle vigtige ting som man skal være opmærksom på når man vælger vin til mad. Den forkerte kombination kan i værste fald fremkalde bismag i stedet for velsmag. En vin ændre karakter alt efter om den nydes med noget surt, salt, bittert, umami eller sødt. Spørg endelig ind til maden hvis du vil finde et godt match. Vinkortet er ganske stort med vine fra det meste af verden i alle prisklasser, men det tager ikke langt tid at finde ud af at det er de franske vine som er værtindens passion.

 • Stuer & sale

  Find de perfekte stuer & sale til den store dag