At være tilstede i "nuet" på Skjoldenæsholm

Skjoldenæsholm slot ligger malerisk på Midtsjælland blot, 50 min. fra København.
Omgivet af den smukke park, de mange søer og skov forener slottet en lang historie med moderne faciliteter og høj kvalitet. Vi har plads til konferencer, de store fester eller det romantiske ophold for 2. De unikke rammer beriges af den familiære stemning man oplever i huset og den høje standard vores medarbejder og familien Bruun de Neergaard står for. På Skjoldenæsholm kan I give Jer tid til fordybelse, man kommer væk fra den travle hverdag og kan koncentrere sig om at være til stede i nuet. Vi holder af, at huset lever og der skabes gode minder - nyd den beroligende stemning, mens de gamle aneportrætter af Gyldenløve og Bruun de Neergaard slægten våger over huset.

Se programmet "Hotel med Stil - Skjoldenæsholm" og få indsigt i, hvordan det er at være på slottet.

 

Specielt på Skjoldenæsholm

 • Konferencer og møder

  Vi tilbyder moderne møde faciliteter i historiske rammer med højt til loftet, grønne omgivelser med mulighed for at få det største udbytte ud af opholdet hos os. Vi hjælper gerne med planlægningen af jeres møde og vejleder jer i, hvordan I opnår det bedste udbytte af mødet hos os. Hos os er der mulighed for at komme væk fra den travle hverdag og koncentrere jer om at være tilstede i ”nuet” og herved fordybe jer i mødets indhold.

  Dagmøde fra 700 kr pr. pers

  Flot mødelokale

  Grupperum

  Fri WiFi

 • Fest på slottet

  Hold din fest i slotslige omgivelser. Hvad enten du skal holde bryllup, fødselsdag, konfirmation eller noget helt fjerde, så har vi rammerne til din fest. Vi har stuer og sale med plads fra 2 - 100 personer. Det historiske hus er med til at sætte rammerne om din fest og skabe en unik atmosfære fyldt med autencitet og stemning. Vi er kendt for at være medskabere til at din fest bliver personlig hvor dine ønsker og behov bliver opfyldt.

  Festmenu fra 495 kr pr. person

  Smukke stuer og sale

  Mad og vin

  Historiske rammer

 • Værelser og ophold

  På Skjoldenæsholm har vi 40 individuelt indrettede værelser, som alle er stilfyldt indrettet og er med bad & toilet og TV. Der er også mulighed for at nyde godt af et af vores mange ophold.

  Fra pris (2 pers.) db. værelse 1295 kr

  Individuelt indrettede værelser

  3 værelsestyper

  40 værelser

Gæste anbefalinger

 • Tusind tak fordi I ville lægge rammer til GAME’s strategidøgn. Vi oplevede intet mindre end fantastisk service fra start til slut. De smukke naturomgivelser, som aktivt blev benyttet til walk-and-talks og middagen i Farfars Kontor var blandt højdepunkterne. Sammen med det gode og ambitiøse resultat fra strategidøgnets arbejde, er jeg sikker på, at besøget på Skjoldenæsholm vil stå tilbage som et funklende klart minde i mange år fremover for både bestyrelse og ledelse.

  Game
 • Alt var uovertruffet i alle henseender (jeg kunne bo der for evigt). Tak for denne gang og på gensyn.

  Ballerup Kommune
 • Serviceniveauet er meget højt!

   

  Dansac
 • En særlig god stemning og fantastisk service - I kan løse alt og det gør I

  Ringsted Kommune
 • Mange konference hoteller kunne i den grad lære noget af de piger, der tager imod os og servicerer os som kunder. Det der gør forskellen på et dejligt sted er ikke kun selve grundydelsen, men i særdeleshed sekundær ydelserne i form af optræden.

  Bülow Management
 • Meget serviceminded personale. Varme omkring stedet og passion for det man laver.

  3 Denmarks APS