Værelser og ophold

På Skjoldenæsholm har vi i alt 43 individuelt indrettede værelser. Alle værelser er blevet renoveret i ægte herregårdsstil med smukke stoffer og tekstiler. Alle værelser er med bad og toilet samt telefon og TV. Vi har plads til 72 overnattende gæster i hovedbygningen. Blot et stenkast fra hovedbygningen kan vi tilbyde det lille hus "Vægterhuset" og ”Godskontoret” som rummer værelser eller små lejligheder. Der er også mulighed for at nyde godt af et af vores mange herregårdsophold, uanset om du ønsker en romantisk weekend, forkæles med mad og vin eller ønsker at underbygge dit ophold i vores historiske rammer med et ophold på Vikingeskibsmusset i Roskilde.

Individuelle indrettede værelser

 • Standard

  I de to sidefløje finder du vores standard dobbeltværelser. Ikke to værelser er ens og har derfor alle sin individuelle charme. Alle standardværelser er mindre, men hyggelige. Værelserne har små ældre badeværelser med brus, toilet og fri WiFI. Skulle du ønske den autentiske herregårdsstemning på værelset, anbefaler vi opgradering til superior- eller luksusværelse.

  Pris pr. nat inkl. morgenmad

  1250 kr. pr nat for 2 personer

  Opgradering pr. nat: Superiorværelse 400 kr / Luksusværelse 945 kr

 • Superior

  Ønsker du god plads og historisk atmosfære så vil et af vores store superior dobbeltværelser tilfredsstille dit behov. Vores superior dobbeltværelser er store og rummelige værelser, der alle er indrettet med respekt for herregårdsstilen. Ikke to værelser er ens. Alle værelserne er med bad og toilet,TV og fri WiFi.

  Pris pr. nat inkl. morgenmad

  Fra 1650 kr. pr. nat for 2 personer

  Mulighed for ekstra opredning 230 kr

 • Luksus

  Skal du forkæles eller forkæle en du holder af med god udsigt og ekstra store badeværelser, er det et luksus værelse der skal skabe rammerne for dit ophold. Værelserne er indrettet med smukke tapeter og stoffer, som er med til at skabe det historiske vingesus. Alle værelserne har et bord/sofagruppe hvor du har mulighed for at nyde roen og atmosfæren på vores gamle herregård. Alle luksus værelser har boblebadekar, toilet og brus, TV og fri WiFi

  Pris per nat inkl. morgenmad

  2195 kr. pr. nat for 2 personer

  Mulighed for ekstra opredning 230 kr

Herregårdsophold

 • Romantisk weekendophold

  Glæd din partner med et romantisk weekendophold på vores smukke herregård på Sjælland og nyd hinanden i romantiske omgivelser. Vi har samlet forskellige romantiske ophold, så der er lidt at vælge imellem når weekenden står i kærlighedens tegn. Weekendopholdet kan bookes i superior og luksusværelse.

  pris. pr person

  1.505 kr i delt suprior værelse

  Sommerpris 1405 kr i delt superior værelse

  Romantik

 • Golfophold

  Lad dig forkæle med et golfophold på vores skønne herregårdshotel og prøv kræfter med Robert Trent Jons Jr. Course og Old Course. Da herregården ligger på golfbanen, er der fra hovedbygningen, udsigt til hul 18. Når du er færdig med at spille golf kan du nyde en udsøgt middag og vores historiske hus tilbage fra 1600-tallet

  Pris pr. person

  Fra 1075,- i delt db. værelse

  Standard dobbeltværelse

  Inkl. green fee old course hverdag

 • Vinophold

  Har du, ligesom ejeren af Skjoldenæsholm, også en forkærlighed for vine? På Herregården Skjoldenæsholm serverer vi vine af høj kvalitet, men som også er til at betale. Book et vinophold, hvor vi sammensætter en 3 retters menu efter årstiden, med en tilpasset vinmenu.

  Pris pr. person

  fra 1375 kr. i delt standard værelse

  Sommerpris 1285 kr. i delt standard værelse

  Gode vine

Gæste anbefalinger

 • Tusind tak fordi I ville lægge rammer til GAME’s strategidøgn. Vi oplevede intet mindre end fantastisk service fra start til slut. De smukke naturomgivelser, som aktivt blev benyttet til walk-and-talks og middagen i Farfars Kontor var blandt højdepunkterne. Sammen med det gode og ambitiøse resultat fra strategidøgnets arbejde, er jeg sikker på, at besøget på Skjoldenæsholm vil stå tilbage som et funklende klart minde i mange år fremover for både bestyrelse og ledelse.

  Game
 • Alt var uovertruffet i alle henseender (jeg kunne bo der for evigt). Tak for denne gang og på gensyn.

  Ballerup Kommune
 • Serviceniveauet er meget højt!

   

  Dansac
 • En særlig god stemning og fantastisk service - I kan løse alt og det gør I

  Ringsted Kommune
 • Mange konference hoteller kunne i den grad lære noget af de piger, der tager imod os og servicerer os som kunder. Det der gør forskellen på et dejligt sted er ikke kun selve grundydelsen, men i særdeleshed sekundær ydelserne i form af optræden.

  Bülow Management
 • Meget serviceminded personale. Varme omkring stedet og passion for det man laver.

  3 Denmarks APS