Værelser og ophold

På Skjoldenæsholm har vi i alt 40 individuelt indrettede værelser, som alle er blevet renoveret med respekt for husets historie med originale møbler og smukke tekstiler. Alle værelser er med bad & toilet og TV. Vi har plads til 72 overnattende gæster i hovedbygningen. Blot et stenkast fra hovedbygningen kan vi tilbyde slottets tidligere Orangeri "Vægterhuset", som rummer 2 værelser med eget bad & toilet. Man kan booke hele Vægterhuset og nyde et ophold over flere dage i den dejlige natur. Der er også mulighed for at nyde godt af et af vores forskellige opholdstilbud, uanset om du ønsker en romantisk weekend, forkæles med mad og vin, eller er historisk interesseret.

Individuelle indrettede værelser

 • Standard dobbeltværelse

  I de to sidefløje finder du vores standard dobbeltværelser. Ikke to værelser er ens og har derfor alle sin individuelle charme. Alle standardværelser er mindre og hyggelige. Værelserne har små ældre badeværelser med brus, toilet og fri WiFI. Skulle du ønske den autentiske herregårdsstemning på værelset, anbefaler vi opgradering til superior- eller luksusværelse.

  Pris pr. nat inkl. morgenmad

  kr. 1.450,- pr nat for 2 personer

 • Superior

  Ønsker du god plads og historisk atmosfære så vil et af vores store superior dobbeltværelser tilfredsstille dit behov. Vores superior dobbeltværelser er store og rummelige værelser, der alle er indrettet med respekt for herregårdsstilen. Ikke to værelser er ens og alle værelser er med bad og toilet,TV og fri WiFi.

  Pris pr. nat inkl. morgenmad

  Fra kr. 1.950,- pr. nat for 2 personer

  Mulighed for ekstra opredning børn kr. 350,- voksne kr. 550,-

 • Luksus

  Skal du forkæles eller forkæle en du holder af med god udsigt og ekstra store badeværelser, er det et luksus værelse der skal skabe rammerne for dit ophold. Værelserne er indrettet med smukke tapeter og stoffer, som er med til at skabe det historiske vingesus. Alle værelserne har et bord/sofagruppe hvor du har mulighed for at nyde roen og atmosfæren på vores gamle herregård. Alle luksus værelser har boblebadekar, toilet og brus, TV og fri WiFi.

  Pris per nat inkl. morgenmad

  kr. 2.550,- pr. nat for 2 personer

  Mulighed for ekstra opredning barn kr. 350,- voksen kr. 550,-

Herregårdsophold

 • Romantisk Slotsophold

  Glæd din partner med et romantisk Slotsophold på vores smukke slot på Sjælland og nyd roen og hinanden i enestående omgivelser. Opholdet kan bookes i alle værelseskategorier.

  Pris pr. person

  kr. 1.490,- i standard dobbeltværelse

  Romantik

 • Golfophold

  Lad dig forkæle med et golfophold på vores skønne slotshotel og prøv kræfter på Ledreborg eller Skovbo Golfbane. Når du er færdig med at spille golf kan du nyde en udsøgt middag og vores historiske hus tilbage fra 1600-tallet.

  Pris pr. person

  Fra 1.390,- i delt db. værelse

  Standard dobbeltværelse

 • Vinophold på Slottet

  Har du, ligesom familien på Skjoldenæsholm, en forkærlighed for vine? På Skjoldenæsholm Slot serverer vi vine af høj kvalitet, som også er til at betale. Book et vinophold, hvor vi sammensætter en 3 retters menu efter årstiden, med en tilpasset vinmenu. 

  fra kr. 1.840,- i standard dobbeltværelse

  Gode vine

Gæste anbefalinger

 • Tusind tak fordi I ville lægge rammer til GAME’s strategidøgn. Vi oplevede intet mindre end fantastisk service fra start til slut. De smukke naturomgivelser, som aktivt blev benyttet til walk-and-talks og middagen i Farfars Kontor var blandt højdepunkterne. Sammen med det gode og ambitiøse resultat fra strategidøgnets arbejde, er jeg sikker på, at besøget på Skjoldenæsholm vil stå tilbage som et funklende klart minde i mange år fremover for både bestyrelse og ledelse.

  Game
 • Alt var uovertruffet i alle henseender (jeg kunne bo der for evigt). Tak for denne gang og på gensyn.

  Ballerup Kommune
 • Serviceniveauet er meget højt!

   

  Dansac
 • En særlig god stemning og fantastisk service - I kan løse alt og det gør I

  Ringsted Kommune
 • Mange konference hoteller kunne i den grad lære noget af de piger, der tager imod os og servicerer os som kunder. Det der gør forskellen på et dejligt sted er ikke kun selve grundydelsen, men i særdeleshed sekundær ydelserne i form af optræden.

  Bülow Management
 • Meget serviceminded personale. Varme omkring stedet og passion for det man laver.

  3 Denmarks APS