Teambuilding der giver mening

Slottets pragtfulde omgivelser kan nydes på mange måder under et ophold på stedet - især i sammenhæng med virksomhedsaktiviteter og møder kan naturen bruges som redskab.
Vi lægger stor vægt på, at teambuilding skal understøtte mødets formål og vil derfor gerne opfordre til dialog om, hvilke processer og mål teambuildingen skal møde. Vi står i tæt samarbejde med Sagens Natur og tilbyder aktiviteter i park og skov. Sagens Natur har i mange år arbejdet målrettet med at tilrettelægge teambuilding for ledere, teams, medarbejdere, samt leder-medarbejdere. Teambuilding kan være med til at hjælpe grupper og individer med at opdage deres potentiale, at opdage den lille forskel, som er med til at gøre den store forskel. At få energi, respekt og åbenhed i forgrunden.

læs mere om Sagens Natur her

andre samarbejdspartnere: Dolphin Group www.dolphingroup.dk 

 • Teambuilding i parken

  Fælles for teambuilding, øvelser og dyster i skoven er, at alle kan være med og humor og latter er en stærk trækkraft. Forskellige samarbejdsøvelser/dyster der vare mellem 15 min. og 1 time, afhængig af om I vil have teambuilding med proces eller en event for at få noget frisk luft og få bevæget kroppen.

 • Adventurerace

  Gennem adventurerace stilles der spørgsmål ved, hvordan fungere gruppedynamik og kommunikation på et hold, der skal nå et mål, men hvor gruppens deltagere er forskellige? Der skal laves vision, målsætning og leveregler inden starten går, disse revideres undervejs og til slut evalueres forløbet.

 • Walk and talk

  Få frisk luft under mødet og gør brug af vores ”walk and talk” i pausen. Tanken er at I rykker dele af mødet/konferencen, f.eks. en gruppe diskussion, ud i naturen og går en tur, samtidig med at I får frisk luft og fornyet energi til resten af mødet. Vi serverer en kop ”coffee to go” og udleverer små notes blokke til at notere de vigtigste pointer. 

Gæste anbefalinger

 • Tusind tak fordi I ville lægge rammer til GAME’s strategidøgn. Vi oplevede intet mindre end fantastisk service fra start til slut. De smukke naturomgivelser, som aktivt blev benyttet til walk-and-talks og middagen i Farfars Kontor var blandt højdepunkterne. Sammen med det gode og ambitiøse resultat fra strategidøgnets arbejde, er jeg sikker på, at besøget på Skjoldenæsholm vil stå tilbage som et funklende klart minde i mange år fremover for både bestyrelse og ledelse.

  Game
 • Alt var uovertruffet i alle henseender (jeg kunne bo der for evigt). Tak for denne gang og på gensyn.

  Ballerup Kommune
 • Serviceniveauet er meget højt!

   

  Dansac
 • En særlig god stemning og fantastisk service - I kan løse alt og det gør I

  Ringsted Kommune
 • Mange konference hoteller kunne i den grad lære noget af de piger, der tager imod os og servicerer os som kunder. Det der gør forskellen på et dejligt sted er ikke kun selve grundydelsen, men i særdeleshed sekundær ydelserne i form af optræden.

  Bülow Management
 • Meget serviceminded personale. Varme omkring stedet og passion for det man laver.

  3 Denmarks APS