De gamle stuer med stoffer i tidens ånd

Vores fredede stuer og møbler er løbende under istandsættelse, med maling, ombetrækning og nye gardiner. Vi har fået nogle utrolig smukke stoffer. Ejeren, Susanne Bruun De Neergaard har valgt at komplimentere de gamle stuer med stoffer i tidens ånd og med tanke for fortiden. I den Gyldne stue finder man guldstof med pink sommerfugle, i Gobelinstuen ses de kraftige silkegardiner i blå nuancer som matcher de store gobelinerne som pryder væggene. På de ny istandsatte værelser vil man se en perlerække af elegante og sjove stoffer og sammensætninger.

Gæste anbefalinger

 • Tusind tak fordi I ville lægge rammer til GAME’s strategidøgn. Vi oplevede intet mindre end fantastisk service fra start til slut. De smukke naturomgivelser, som aktivt blev benyttet til walk-and-talks og middagen i Farfars Kontor var blandt højdepunkterne. Sammen med det gode og ambitiøse resultat fra strategidøgnets arbejde, er jeg sikker på, at besøget på Skjoldenæsholm vil stå tilbage som et funklende klart minde i mange år fremover for både bestyrelse og ledelse.

  Game
 • Alt var uovertruffet i alle henseender (jeg kunne bo der for evigt). Tak for denne gang og på gensyn.

  Ballerup Kommune
 • Serviceniveauet er meget højt!

   

  Dansac
 • En særlig god stemning og fantastisk service - I kan løse alt og det gør I

  Ringsted Kommune
 • Mange konference hoteller kunne i den grad lære noget af de piger, der tager imod os og servicerer os som kunder. Det der gør forskellen på et dejligt sted er ikke kun selve grundydelsen, men i særdeleshed sekundær ydelserne i form af optræden.

  Bülow Management
 • Meget serviceminded personale. Varme omkring stedet og passion for det man laver.

  3 Denmarks APS