Seneste nyheder

Staten kan som noget helt nyt benytte Skjoldenæsholms Konferencefaciliteter

Som noget helt nyt kan Staten nu benytte den gamle Herregård Skjoldenæsholms konferencefaciliteter.

Skjoldenæsholm har for første gang vundet statens konferenceaftale for konferencer og møder. Aftalen er gældende i hele 2018 og 2019. Det betyder, at også statskunder nu bydes hjertelig velkommen på Skjoldenæsholm.

”Vi ser frem til at byde staten velkommen i vores historiske rammer og give dem muligheden for at opleve en del af Danmarks kulturarv i forbindelse med møder og konferencer” fortæller ejer og direktør Susanne Bruun de Neergaard.

På Skjoldenæsholm tilbydes også overnatning som en del af konferencen. Konferenceaftalen betyder, at Moderniseringsstyrelsen, har blåstemplet stedets pris i sammenhæng med service og kvalitet overfor statens institutioner.

Herregården Skjoldenæsholm har historie tilbage til 1348. Herregården har været i Bruun de Neergaard familien siden 1794, og ejes i dag af direktør Susanne Bruun de Neergaard, som er familiens 8. generation. I 1971 blev herregården omdannet til Hotel og Konferencecenter. Herregården rummer fire mødelokaler, 43 værelser samt mange hyggelige opholdsstuer. Herregårdskøkkenet sørger for madoplevelser i en kombination af nynordisk og fransk stil.

Skjoldenæsholm ligger mellem Ringsted og Roskilde og kun 50 minutters kørsel fra København.

For yderligere information, kontakt venligst: Marie Elley Bendtsen, Salgs- og HRchef, Skjoldenæsholm Hotel og Konferencecenter, Tlf. 57 53 87 50

 

Gæste anbefalinger

 • Tusind tak fordi I ville lægge rammer til GAME’s strategidøgn. Vi oplevede intet mindre end fantastisk service fra start til slut. De smukke naturomgivelser, som aktivt blev benyttet til walk-and-talks og middagen i Farfars Kontor var blandt højdepunkterne. Sammen med det gode og ambitiøse resultat fra strategidøgnets arbejde, er jeg sikker på, at besøget på Skjoldenæsholm vil stå tilbage som et funklende klart minde i mange år fremover for både bestyrelse og ledelse.

  Game
 • Alt var uovertruffet i alle henseender (jeg kunne bo der for evigt). Tak for denne gang og på gensyn.

  Ballerup Kommune
 • Serviceniveauet er meget højt!

   

  Dansac
 • En særlig god stemning og fantastisk service - I kan løse alt og det gør I

  Ringsted Kommune
 • Mange konference hoteller kunne i den grad lære noget af de piger, der tager imod os og servicerer os som kunder. Det der gør forskellen på et dejligt sted er ikke kun selve grundydelsen, men i særdeleshed sekundær ydelserne i form af optræden.

  Bülow Management
 • Meget serviceminded personale. Varme omkring stedet og passion for det man laver.

  3 Denmarks APS