Hvad kan jeg opleve i nærområdet

Når du besøger Skjoldenæsholm er du tæt på de to handelsbyer Roskilde og Ringsted. På den anden side af vejen ligger Danmarks længste museeum: Sporvejsmuseet og Skjoldenæsholm Golfcenter. I Roskilde har du mulighed for at udvide din historiske oplevelse med et besøg på f.eks. Vikingeskibsmuseet, Roskilde domkirke, nyde en gåtur langs havnen eller på den hyggelige gågade med et stort udvalg af butikker. Ringsted byder b.la. på et stort outlet center med et bredt udvalg af butikker.

Et besøg værd

 • Sporvejsmuseet

  Danmarks længste museum, Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm, har kørende sporvogne fra hver af de danske sporvejsbyer, samt fra flere udenlandske byer. Både i København, Odense og Århus var det en hver pige og drengs drøm at blive vognstyrer eller sporvognskonduktør på en sporvogn, når de blev "store". www.sporvejsmuseet.dk

  Museeum

  www.sporvejsmuseet.dk

  500 meter

 • Spil golf i det grønne

  Hvad enten du er professionel golfspiller eller aldrig har prøvet at spille golf før, er Skjoldenæsholm golfcenter et besøg værd, når du overnatter på herregården - Skjoldenæsholm Hotel og konferencecenter. Fra herregården har du udsigt til hul 18 og der er derfor rig mulighed for at kombinere et unikt ophold i smukke rammer med en runde golf eller to.

  Trent Jones Junior

  Old Course

  www.golfers.dk

 • Roskilde og Ringsted

  Roskilde og Ringsted byder på et rigt handelsliv, kulturelle arrangementer, og historiske steder som er et besøg værd, når du alligevel er på Skjoldenæsholm. Vi er placeret mellem de to byer og det er derfor nemt at tage bilen fuldende oplevelsen med et besøg på f.eks. Vikingeskibsmuseet eller i Domkirken. Ønsker du at shoppe kan vi anbefale Ringsted Outlet Center.

  www.visitringsted.dk

  www.visitroskilde.dk

  Ringsted 15 km / Roskilde 25 km

Gæste anbefalinger

 • Tusind tak fordi I ville lægge rammer til GAME’s strategidøgn. Vi oplevede intet mindre end fantastisk service fra start til slut. De smukke naturomgivelser, som aktivt blev benyttet til walk-and-talks og middagen i Farfars Kontor var blandt højdepunkterne. Sammen med det gode og ambitiøse resultat fra strategidøgnets arbejde, er jeg sikker på, at besøget på Skjoldenæsholm vil stå tilbage som et funklende klart minde i mange år fremover for både bestyrelse og ledelse.

  Game
 • Alt var uovertruffet i alle henseender (jeg kunne bo der for evigt). Tak for denne gang og på gensyn.

  Ballerup Kommune
 • Serviceniveauet er meget højt!

   

  Dansac
 • En særlig god stemning og fantastisk service - I kan løse alt og det gør I

  Ringsted Kommune
 • Mange konference hoteller kunne i den grad lære noget af de piger, der tager imod os og servicerer os som kunder. Det der gør forskellen på et dejligt sted er ikke kun selve grundydelsen, men i særdeleshed sekundær ydelserne i form af optræden.

  Bülow Management
 • Meget serviceminded personale. Varme omkring stedet og passion for det man laver.

  3 Denmarks APS