Golf for sjov

Træneren giver en kort introduktion til golfspillet. Herefter går turen til driving range hvor gruppen lærer at slå til bolden. Dernæst til indspils- og puttegreen for at øve de mere specielle slag. Golf for sjov afsluttes med spil på par 3-banen, (en 9 hullers golfbane i formindsket størrelse) her vil træneren starte jer, hvorefter gruppen fortsætter på egen hånd. 

Varighed 1 ½ time, inkl. træner.

Instruktion, udstyr, bolde mv er inkluderet i prisen.

Pris: 250 kr. pr person (min. 6 personer)

Gæste anbefalinger

 • Tusind tak fordi I ville lægge rammer til GAME’s strategidøgn. Vi oplevede intet mindre end fantastisk service fra start til slut. De smukke naturomgivelser, som aktivt blev benyttet til walk-and-talks og middagen i Farfars Kontor var blandt højdepunkterne. Sammen med det gode og ambitiøse resultat fra strategidøgnets arbejde, er jeg sikker på, at besøget på Skjoldenæsholm vil stå tilbage som et funklende klart minde i mange år fremover for både bestyrelse og ledelse.

  Game
 • Alt var uovertruffet i alle henseender (jeg kunne bo der for evigt). Tak for denne gang og på gensyn.

  Ballerup Kommune
 • Serviceniveauet er meget højt!

   

  Dansac
 • En særlig god stemning og fantastisk service - I kan løse alt og det gør I

  Ringsted Kommune
 • Mange konference hoteller kunne i den grad lære noget af de piger, der tager imod os og servicerer os som kunder. Det der gør forskellen på et dejligt sted er ikke kun selve grundydelsen, men i særdeleshed sekundær ydelserne i form af optræden.

  Bülow Management
 • Meget serviceminded personale. Varme omkring stedet og passion for det man laver.

  3 Denmarks APS