Picnic i parken eller getaway ophold

Skjoldenæsholm Slot byder påmange forskellige oplevelser - om det enten er et romantisk picnic i parken med fantastisk syn over Gårdsøen, eller et uforglemmeligt weekend ophold med tre retters menu i en af vores eksklusive stuer.

Ophold med middag i de historiske stuer og overnatning i dejligt værelse - vågn op til udsigt over søen og fuglekvidder, morgenbord individuelt serveret - for 2 personer fra kr. 1895,- 

 

Picnic med sødt til kr. 195,- pr. person ved borde i parken eller som kurv.

Dagens 3 retters menu i romantiske omgivelser, pris pr. person 395,- pr. person.

Skriv eller ring for bestilling hotel@skj.dk  57538750.

 

 

 

Gæste anbefalinger

 • Tusind tak fordi I ville lægge rammer til GAME’s strategidøgn. Vi oplevede intet mindre end fantastisk service fra start til slut. De smukke naturomgivelser, som aktivt blev benyttet til walk-and-talks og middagen i Farfars Kontor var blandt højdepunkterne. Sammen med det gode og ambitiøse resultat fra strategidøgnets arbejde, er jeg sikker på, at besøget på Skjoldenæsholm vil stå tilbage som et funklende klart minde i mange år fremover for både bestyrelse og ledelse.

  Game
 • Alt var uovertruffet i alle henseender (jeg kunne bo der for evigt). Tak for denne gang og på gensyn.

  Ballerup Kommune
 • Serviceniveauet er meget højt!

   

  Dansac
 • En særlig god stemning og fantastisk service - I kan løse alt og det gør I

  Ringsted Kommune
 • Mange konference hoteller kunne i den grad lære noget af de piger, der tager imod os og servicerer os som kunder. Det der gør forskellen på et dejligt sted er ikke kun selve grundydelsen, men i særdeleshed sekundær ydelserne i form af optræden.

  Bülow Management
 • Meget serviceminded personale. Varme omkring stedet og passion for det man laver.

  3 Denmarks APS