Omkring Herregården

Skjoldenæsholms enestående omgivelser med park, skov og sø giver rige muligheder for at bruge naturen under et besøg hos os.
Den unikke atmosfære og fantastiske ro er balsam for sjælen i en travl hverdag. Hos os kan du falde til ro og tage tid til at fokusere på formålet med dit ophold. Omgivelserne kan bruges på mange måder - aktiv til friske løbeture på markerede ruter i skoven, teambuilding aktiviteter, walk & talks, eller til ren afslapning og genopladning under en rotur på søen eller picnic i parken. Mødet kan afholdes i parken eller foran åben ild i pejsestuen.

 • Løberuter og gåture i skoven

  Det pragtfulde kuperede landskab omkring Skjoldenæsholm blev skabt under den sidste istid og tilbyder mange muligheder for aktivitet og motion i det grønne.

  Rød rute 4,6 kilometer

  Blå rute 3 og 5 kilometer

  Gul rute 5 kilometer

 • Teambuilding

  På Skjoldenæsholm er det oplagt at inddrage naturen i opholdet.

  Fra 350 kr pr. person

  Understøtter mødet

  Opdage potentialer

 • Brug parken og ro på søen

  Slottet ligger pragtfuldt omgivet af park, sø og skov - midt i naturen, som kan bruges aktivt.

  Ro på søen

  Picnic i parken

  Nyd roen

Gæste anbefalinger

 • Tusind tak fordi I ville lægge rammer til GAME’s strategidøgn. Vi oplevede intet mindre end fantastisk service fra start til slut. De smukke naturomgivelser, som aktivt blev benyttet til walk-and-talks og middagen i Farfars Kontor var blandt højdepunkterne. Sammen med det gode og ambitiøse resultat fra strategidøgnets arbejde, er jeg sikker på, at besøget på Skjoldenæsholm vil stå tilbage som et funklende klart minde i mange år fremover for både bestyrelse og ledelse.

  Game
 • Alt var uovertruffet i alle henseender (jeg kunne bo der for evigt). Tak for denne gang og på gensyn.

  Ballerup Kommune
 • Serviceniveauet er meget højt!

   

  Dansac
 • En særlig god stemning og fantastisk service - I kan løse alt og det gør I

  Ringsted Kommune
 • Mange konference hoteller kunne i den grad lære noget af de piger, der tager imod os og servicerer os som kunder. Det der gør forskellen på et dejligt sted er ikke kun selve grundydelsen, men i særdeleshed sekundær ydelserne i form af optræden.

  Bülow Management
 • Meget serviceminded personale. Varme omkring stedet og passion for det man laver.

  3 Denmarks APS