De grønne omgivelser

De smukke omgivelser med skoven, søen, parken og golfbanen giver muligheden for at bruge naturen, når du opholder dig på Skjoldenæsholm - en oplagt chance for at genoplade, og have tid til at fokusere på formålet med dit ophold. Omgivelserne indbyder til unikke løbeture om morgenen med markerede ruter i skoven, en runde på golfbanen eller teambuilding aktiviteter, som baserer sig på mødets formål.
Du har også mulighed for at bruge pauserne aktivt ved walk and talks med en kop kaffe i naturen, en rotur på søen eller fire place talks ved åben ild i pejsestuen. Om sommeren sørger vi gerne for picnic kurv - få frisk luft under frokosten, og vær derefter klar til at genoptage mødet efter god mad og afveksling i grønne, motiverende omgivelser.

 • Løberuter og gåture i skoven

  Skoven byder på 3 markerede vandre- og løberuter som snører op og ned sig på stier og skovveje. De tre ruter; rød, gul og blå er markeret med de respektive farver på træerne. Skjoldenæsholm skovene ligger udenfor døren i et kuperede dødislandskab som er skabt under sidste istid. Vælger du den blå rute kommer du b.la. forbi Sjællands højeste punkt, Gyldenløveshøj (126 m over havet).

  Rød rute 4,6 kilometer

  Blå rute 3 og 5 kilometer

  Gul rute 5 kilometer

 • Teambuilding

  Hos os ligger vi stor vægt på at teambulingen skal understøtte mødets formål og vil derfor gerne i dialog med jer om, hvilke processer og mål teambuildingen skal understøtte. Vi tilbyder i tæt samarbejde med Sagens Natur teambuilding. Sagens Natur har i mange år arbejdet målrettet med at tilrettelægge teambuilding for ledere, teams, medarbejdere, samt leder-medarbejdere.

  Fra 350 kr pr. person

  Understøtter mødet

  Opdage potentialer

 • Brug parken og ro på søen

  Vores grønne omgivelser indbyder til at opholde sig ude og nyde en af parkens gemmesteder eller en rotur på søen. Gå blandt andet en tur forbi vores krydderurtehave og nyd duftene og farverne. Eller tag en tur i kærestegyngen. Vi serverer med glæde en kop kaffe eller frokost ved et af vores haveborde. Der er også mulighed for at bestille kokkens picnickurv og tage den med op på Lisehøj med udsigt over søerne.

  Ro på søen

  Picnic i parken

  Nyd roen

Gæste anbefalinger

 • Tusind tak fordi I ville lægge rammer til GAME’s strategidøgn. Vi oplevede intet mindre end fantastisk service fra start til slut. De smukke naturomgivelser, som aktivt blev benyttet til walk-and-talks og middagen i Farfars Kontor var blandt højdepunkterne. Sammen med det gode og ambitiøse resultat fra strategidøgnets arbejde, er jeg sikker på, at besøget på Skjoldenæsholm vil stå tilbage som et funklende klart minde i mange år fremover for både bestyrelse og ledelse.

  Game
 • Alt var uovertruffet i alle henseender (jeg kunne bo der for evigt). Tak for denne gang og på gensyn.

  Ballerup Kommune
 • Serviceniveauet er meget højt!

   

  Dansac
 • En særlig god stemning og fantastisk service - I kan løse alt og det gør I

  Ringsted Kommune
 • Mange konference hoteller kunne i den grad lære noget af de piger, der tager imod os og servicerer os som kunder. Det der gør forskellen på et dejligt sted er ikke kun selve grundydelsen, men i særdeleshed sekundær ydelserne i form af optræden.

  Bülow Management
 • Meget serviceminded personale. Varme omkring stedet og passion for det man laver.

  3 Denmarks APS