Romatisk ophold

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

 • 2 personer

Andre muligheder

 • Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/CategoryItem.cshtml)
 • Golfophold

  Lad dig forkæle med et golfophold på vores skønne slotshotel og prøv kræfter på Ledreborg eller Skovbo Golfbane. Når du er færdig med at spille golf kan du nyde en udsøgt middag og vores historiske hus tilbage fra 1600-tallet.

  Pris pr. person

  Fra 1.390,- i delt db. værelse

  Standard dobbeltværelse

 • Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/CategoryItem.cshtml)

Ophold

 • Standard dobbeltværelse

  I de to sidefløje finder du vores standard dobbeltværelser. Ikke to værelser er ens og har derfor alle sin individuelle charme. Alle standardværelser er mindre og hyggelige. Værelserne har små ældre badeværelser med brus, toilet og fri WiFI. Skulle du ønske den autentiske herregårdsstemning på værelset, anbefaler vi opgradering til superior- eller luksusværelse.

  Pris pr. nat inkl. morgenmad

  kr. 1390,- pr nat for 2 personer

 • Superior

  Ønsker du god plads og historisk atmosfære så vil et af vores store superior dobbeltværelser tilfredsstille dit behov. Vores superior dobbeltværelser er store og rummelige værelser, der alle er indrettet med respekt for herregårdsstilen. Ikke to værelser er ens og alle værelser er med bad og toilet,TV og fri WiFi.

  Pris pr. nat inkl. morgenmad

  Fra kr. 1950,- pr. nat for 2 personer

  Mulighed for ekstra opredning børn kr. 350,- voksne kr. 550,-

 • Luksus

  Skal du forkæles eller forkæle en du holder af med god udsigt og ekstra store badeværelser, er det et luksus værelse der skal skabe rammerne for dit ophold. Værelserne er indrettet med smukke tapeter og stoffer, som er med til at skabe det historiske vingesus. Alle værelserne har et bord/sofagruppe hvor du har mulighed for at nyde roen og atmosfæren på vores gamle herregård. Alle luksus værelser har boblebadekar, toilet og brus, TV og fri WiFi.

  Pris per nat inkl. morgenmad

  kr. 2640,- pr. nat for 2 personer

  Mulighed for ekstra opredning barn kr. 350,- voksen kr. 550,-

Gæste anbefalinger

 • Skjoldenæsholm de bedste pebernødder i Danmark! Kan virkelig anbefale at prøve det!

  Simon Timmermann Software-udvikler
 • Under hvert ophold hos Skjoldenæsholm, så er det desserterne. for hvem kan jo ikke lige kage, som var det Farmors gamle familie opskrift. Man bliver bare så glad når man får lækkerier, og dagen bliver lige 100 gange bedre.

  Benjamin Vejs Skorstensfejer
 • Næste gang jeg besøger Skjoldenæsholm, skal jeg hører Desert kokken om, man kan få en picknik kurv fyldt med en masse kage lækkerier. Det ville være perfekt til en udflugt ved sporvognsmuseet. Måske kan man også få et job som kage test spiser. Det skader nok aldrig at spørger.

  Simon Timmermann
 • Jeg ved ikke noget bedre på en varm sommerdag, end at sidde på Skjoldenæsholms grønne arealere med mine magic kort og spise kage. Det er et must at prøve mindst en gang!

  Simon Timmermann