Vin - livets vand

Vin har været familiens hobby igennem generationer, denne "last" har den nuværende ejer Susanne Bruun de Neergaard arvet. Vine i alle prisklasser og fra alverdens lande ligger i vores vinkælder, klar til at blive serveret for vores gæster. Vinkortet er ganske omfattende og med meget rimelige priser. Der er en hel del vine som ikke er at finde på vinkortet, men derimod i vores vinkælder hvor de venter på at blive drikkemodne. Har I specifikke ønsker til vine, så kontakt Susanne Bruun de Neergaard.

 • Sæsonens vine

  Til forårets lette retter anbefaler vi følgende vine: Riesling Reserve, Trimbach Alsace kr. 320,- Da vi ofte serverer fisk til forret vil denne vin være et godt valg, den har en god balance mellem tørhed og frugt samt et naturligt syreindhold. Rødvin ville jeg personligt drikke Volnay 1. cru 2009 fra Domaine Georges Lignier, en klassisk Bourgogne med finesse til kr. 495,- Mulighederne er mange, der er noget for enhver smag...!

  Forårets vine

  Riesling reserve, Trimbach Alsace

  Volnay 1. cru 2009 fra Domaine Georges

 • Vinsmagning

  Vinsmagning kan give en unik mulighed for at smage vine, man ellers ikke selv ville få anledning til at smage, eller smage op mod hinanden. Vi arrangerer gerne vinsmagning for grupper på minimum 10 personer. Vores dygtige vinleverandører, vil sørge for at sammensætte et professionelt smags program og kommentere dette for jer. Temaet kunne være; Kend din drue - Vine fra en bestemt region - Mad og vin... Valget er jeres. Ring for yderligere information og priser. 

  Smag unikke vine

  Kend din drue

  Franske vine

 • Vores vinkort

  Der er nogle essentielle ting som man skal være opmærksom på, når man vælger vin til maden. Den forkerte kombination kan i værste fald fremkalde bismag i stedet for velsmag. En vin ændre karakter alt efter om den nydes med noget surt, salt, bittert, umami eller sødt. Spørg endelig ind til maden, hvis du vil finde et godt match. Vinkortet er ganske stort med vine fra det meste af verden og i alle prisklasser, men det tager ikke langt tid at finde ud af, at det er de franske vine som er værtindens passion.

  Stort vinkort

  Gode vine til gode priser

  Vine fra hele verden

Gæste anbefalinger

 • Tusind tak fordi I ville lægge rammer til GAME’s strategidøgn. Vi oplevede intet mindre end fantastisk service fra start til slut. De smukke naturomgivelser, som aktivt blev benyttet til walk-and-talks og middagen i Farfars Kontor var blandt højdepunkterne. Sammen med det gode og ambitiøse resultat fra strategidøgnets arbejde, er jeg sikker på, at besøget på Skjoldenæsholm vil stå tilbage som et funklende klart minde i mange år fremover for både bestyrelse og ledelse.

  Game
 • Alt var uovertruffet i alle henseender (jeg kunne bo der for evigt). Tak for denne gang og på gensyn.

  Ballerup Kommune
 • Serviceniveauet er meget højt!

   

  Dansac
 • En særlig god stemning og fantastisk service - I kan løse alt og det gør I

  Ringsted Kommune
 • Mange konference hoteller kunne i den grad lære noget af de piger, der tager imod os og servicerer os som kunder. Det der gør forskellen på et dejligt sted er ikke kun selve grundydelsen, men i særdeleshed sekundær ydelserne i form af optræden.

  Bülow Management
 • Meget serviceminded personale. Varme omkring stedet og passion for det man laver.

  3 Denmarks APS