Vin - livets vand

Vin har været familiens hobby igennem generationer, denne "last" har den nuværende ejer Susanne Bruun de Neergaard arvet. Vine i alle prisklasser og fra alverdens lande ligger i vores vinkælder, klar til at blive serveret for vores gæster. Vinkortet er ganske omfattende og med meget rimelige priser. Der er en hel del vine som ikke er at finde på vinkortet, men derimod i vores vinkælder hvor de venter på at blive drikkemodne. Har I specifikke ønsker til vine, så kontakt Susanne Bruun de Neergaard.

Gæste anbefalinger

 • Tusind tak fordi I ville lægge rammer til GAME’s strategidøgn. Vi oplevede intet mindre end fantastisk service fra start til slut. De smukke naturomgivelser, som aktivt blev benyttet til walk-and-talks og middagen i Farfars Kontor var blandt højdepunkterne. Sammen med det gode og ambitiøse resultat fra strategidøgnets arbejde, er jeg sikker på, at besøget på Skjoldenæsholm vil stå tilbage som et funklende klart minde i mange år fremover for både bestyrelse og ledelse.

  Game
 • Alt var uovertruffet i alle henseender (jeg kunne bo der for evigt). Tak for denne gang og på gensyn.

  Ballerup Kommune
 • Serviceniveauet er meget højt!

   

  Dansac
 • En særlig god stemning og fantastisk service - I kan løse alt og det gør I

  Ringsted Kommune
 • Mange konference hoteller kunne i den grad lære noget af de piger, der tager imod os og servicerer os som kunder. Det der gør forskellen på et dejligt sted er ikke kun selve grundydelsen, men i særdeleshed sekundær ydelserne i form af optræden.

  Bülow Management
 • Meget serviceminded personale. Varme omkring stedet og passion for det man laver.

  3 Denmarks APS