Filosofien i køkkenet på Skjoldenæsholm er enkel - gode lokale råvarer, der behandles med respekt og ikke mindst perfektion. Der bliver eksperimenteret og leget i køkkenet, for at finde de helt rigtige kombinationer i vores retter. Vi fokuserer på lokale leverandører, går selv rundt med næsen i haven og skoven, plukker urter, svampe og andre lækkerier i parken. Vi laver let mad med stor smag, dog går vi ikke af vejen for at lave en syndig creme brûlée.
Vores selskabsmenuer skifter 4 gange om året. Vi lægger stor vægt på at vores mad er lavet fra bunden af friske og lokale råvarer. Vores dygtige kokke har en stor passion for mad og er stolte af at præsentere deres menuer. Der stilles skarpt på smag og præsentation når menuerne serveres. Vi gennemgår gerne menuen med jer og hjælper med at sammensætte en menu, som er tilpasset netop jeres smag.
Vinen er en stor del af madoplevelsen og den rigtige kombination er derfor vigtigt. Vinen ændrer karakter alt efter madens ingredienser. Vi tilbyder vine i alle prisklasser fra det meste af verden - med fokus på nøje udvalgte vine fra værtindens hjemland Østrig.
Vi har åbent for bordbestilling til en hyggelig middag på Skjoldenæsholm. Book et bord og oplev herregården, dens historie og mystik på nært hold.
De er altid velkommen til at ringe til os på 57 53 87 50 og høre nærmere om, hvad dagens menu gemmer på af råvarer og sammensætning.