Køkkenets filosofi

Filosofien i køkkenet på Skjoldenæsholm er enkel - gode råvarer der behandles med respekt og ikke mindst perfektion, det er de 3 grundlæggende regler i vores køkken. Der bliver eksperimenteret og leget i køkkenet, for at finde de helt rigtige kombinationer i vores retter. For køkkenet er en ny ret vigtigere en opdagelsen af en ny stjerne. Vi går efter lokale leverandører, går selv rundt med næsen i haven og skoven,  plukker urter, svampe og andre lækkerier. Vi laver let mad med stor smag, dog går vi ikke af vejen for at lave en syndig creme brûlée.

 • Vores menu

  Vores selskabsmenuer skifter 2 gange om året. Vi lægger stor vægt på at vores mad er lavet af friske råvarer og fra bunden. Vores dygtige kokke har en stor passion for mad og er stolte af at præsentere deres menuer. Der stilles skarpt på smag og præsentation når menuerne serveres. Vi gennemgår gerne menuen med jer og hjælper med at sammensætte en menu, som er tilpasset netop jeres smag.

  Vi er altid behjælpelige med at oplyse om allegener.

 • Vores vinkort

  Der er nogle essentielle ting som man skal være opmærksom på, når man vælger vin til maden. Den forkerte kombination kan i værste fald fremkalde bismag i stedet for velsmag. En vin ændre karakter alt efter om den nydes med noget surt, salt, bittert, umami eller sødt. Spørg endelig ind til maden, hvis du vil finde et godt match. Vinkortet er ganske stort med vine fra det meste af verden og i alle prisklasser, men det tager ikke langt tid at finde ud af, at det er de franske vine som er værtindens passion.

 • Bordbestilling

  Vi har åbent for bordbestilling til en hyggelig middag på Skjoldenæsholm. Book et bord og oplev herregården, dens historie og mystik på nært hold. Vi serverer dagens 3 til 5 retters menu - Du er altid velkommen til at ringe til os og høre nærmere om, hvad menuen gemmer på af råvarer og sammensætning. Vi anbefaler at I booker bord i forvejen, så I ikke kører forgæves. Kontakt os på 57 53 87 50.

Gæste anbefalinger

 • Tusind tak fordi I ville lægge rammer til GAME’s strategidøgn. Vi oplevede intet mindre end fantastisk service fra start til slut. De smukke naturomgivelser, som aktivt blev benyttet til walk-and-talks og middagen i Farfars Kontor var blandt højdepunkterne. Sammen med det gode og ambitiøse resultat fra strategidøgnets arbejde, er jeg sikker på, at besøget på Skjoldenæsholm vil stå tilbage som et funklende klart minde i mange år fremover for både bestyrelse og ledelse.

  Game
 • Alt var uovertruffet i alle henseender (jeg kunne bo der for evigt). Tak for denne gang og på gensyn.

  Ballerup Kommune
 • Serviceniveauet er meget højt!

   

  Dansac
 • En særlig god stemning og fantastisk service - I kan løse alt og det gør I

  Ringsted Kommune
 • Mange konference hoteller kunne i den grad lære noget af de piger, der tager imod os og servicerer os som kunder. Det der gør forskellen på et dejligt sted er ikke kun selve grundydelsen, men i særdeleshed sekundær ydelserne i form af optræden.

  Bülow Management
 • Meget serviceminded personale. Varme omkring stedet og passion for det man laver.

  3 Denmarks APS