Book et bord

Vi har åbent for bordbestilling til en hyggelig middag på Skjoldenæsholm. Book et bord og oplev herregården, dens historie og mystik på nært hold. Vi serverer dagens 3-5 retters menu - Du er altid velkommen til at ringe til os for at høre nærmere om, hvad menuen gemmer på af råvarer og sammensætning.

Vi anbefaler at I booker bord i forvejen, så I ikke kører forgæves. Kontakt os på 57 53 87 50.

 

Middag i smukke omgivelser

 • Vores vinkort

  Vinen er en stor del af madoplevelsen og den rigtige kombination er derfor vigtigt. Vinen ændrer karakter alt efter madens ingredienser. Vi tilbyder vine i alle prisklasser fra det meste af verden - med fokus på nøje udvalgte vine fra værtindens hjemland Østrig.

 • Køkkenets filosofi

  Filosofien i køkkenet på Skjoldenæsholm er enkel - gode lokale råvarer, der behandles med respekt og ikke mindst perfektion. Der bliver eksperimenteret og leget i køkkenet, for at finde de helt rigtige kombinationer i vores retter. Vi fokuserer på lokale leverandører, går selv rundt med næsen i haven og skoven, plukker urter, svampe og andre lækkerier i parken. Vi laver let mad med stor smag, dog går vi ikke af vejen for at lave en syndig creme brûlée.

 • Bordbestilling

  Vi har åbent for bordbestilling til en hyggelig middag på Skjoldenæsholm. Book et bord og oplev herregården, dens historie og mystik på nært hold.
  De er altid velkommen til at ringe til os på 57 53 87 50 og høre nærmere om, hvad dagens menu gemmer på af råvarer og sammensætning.

Gæste anbefalinger

 • Tusind tak fordi I ville lægge rammer til GAME’s strategidøgn. Vi oplevede intet mindre end fantastisk service fra start til slut. De smukke naturomgivelser, som aktivt blev benyttet til walk-and-talks og middagen i Farfars Kontor var blandt højdepunkterne. Sammen med det gode og ambitiøse resultat fra strategidøgnets arbejde, er jeg sikker på, at besøget på Skjoldenæsholm vil stå tilbage som et funklende klart minde i mange år fremover for både bestyrelse og ledelse.

  Game
 • Alt var uovertruffet i alle henseender (jeg kunne bo der for evigt). Tak for denne gang og på gensyn.

  Ballerup Kommune
 • Serviceniveauet er meget højt!

   

  Dansac
 • En særlig god stemning og fantastisk service - I kan løse alt og det gør I

  Ringsted Kommune
 • Mange konference hoteller kunne i den grad lære noget af de piger, der tager imod os og servicerer os som kunder. Det der gør forskellen på et dejligt sted er ikke kun selve grundydelsen, men i særdeleshed sekundær ydelserne i form af optræden.

  Bülow Management
 • Meget serviceminded personale. Varme omkring stedet og passion for det man laver.

  3 Denmarks APS