Vi har åbent for bordbestilling til en hyggelig middag på Skjoldenæsholm. Book et bord og oplev herregården, dens historie og mystik på nært hold. Vi serverer dagens 3-5 retters menu - Du er altid velkommen til at ringe til os for at høre nærmere om, hvad menuen gemmer på af råvarer og sammensætning.
Vi anbefaler at I booker bord i forvejen, så I ikke kører forgæves. Kontakt os på 57 53 87 50.
Der er nogle essentielle ting som man skal være opmærksom på, når man vælger vin til maden. Den forkerte kombination kan i værste fald fremkalde bismag i stedet for velsmag. En vin ændre karakter alt efter om den nydes med noget surt, salt, bittert, umami eller sødt. Spørg endelig ind til maden, hvis du vil finde et godt match. Vinkortet er ganske stort med vine fra det meste af verden og i alle prisklasser, men det tager ikke langt tid at finde ud af, at det er de franske vine som er værtindens passion.
Filosofien i køkkenet på Skjoldenæsholm er enkel - gode råvarer der behandles med respekt og ikke mindst perfektion, det er de 3 grundlæggende regler i vores køkken. Der bliver eksperimenteret og leget i køkkenet, for at finde de helt rigtige kombinationer i vores retter. For køkkenet er en ny ret vigtigere en opdagelsen af en ny stjerne. Vi går efter lokale leverandører, går selv rundt med næsen i haven og skoven, plukker urter, svampe og andre lækkerier. Vi laver let mad med stor smag, dog går vi ikke af vejen for at lave en syndig creme brûlée.
Vi har åbent for bordbestilling til en hyggelig middag på Skjoldenæsholm. Book et bord og oplev herregården, dens historie og mystik på nært hold. Vi serverer dagens 3 til 5 retters menu - Du er altid velkommen til at ringe til os og høre nærmere om, hvad menuen gemmer på af råvarer og sammensætning. Vi anbefaler at I booker bord i forvejen, så I ikke kører forgæves. Kontakt os på 57 53 87 50.