Vin har været familiens hobby igennem generationer. Denne "last" har den nuværende ejer Niels Bruun de Neergaard og hans kone Dorothea arvet. Vine i alle prisklasser og fra alverdens lande ligger klar i vores vinkælder til at blive serveret for vores gæster.
Filosofien i køkkenet på Skjoldenæsholm er enkel - gode lokale råvarer, der behandles med respekt og ikke mindst perfektion. Der bliver eksperimenteret og leget i køkkenet, for at finde de helt rigtige kombinationer i vores retter. Vi fokuserer på lokale leverandører, går selv rundt med næsen i haven og skoven, plukker urter, svampe og andre lækkerier i parken. Vi laver let mad med stor smag, dog går vi ikke af vejen for at lave en syndig creme brûlée.
Vi har åbent for bordbestilling til en hyggelig middag på Skjoldenæsholm. Book et bord og oplev herregården, dens historie og mystik på nært hold.
De er altid velkommen til at ringe til os på 57 53 87 50 og høre nærmere om, hvad dagens menu gemmer på af råvarer og sammensætning.