Det siger juleeksperten om jul med stil

Forestil dig en herregård dækket af sne, lyden af det knitrende træ fra pejsen, mens den hyggelige julemusik spiller rummet op. Duften af varm glögg, æbleskiver og julesmåkager fornemmes i den hyggelige stue ved ankomst. Her er der ingen stress, for man skal ikke nå rundt til alverdens julearrangementer. Om dagen kan man nyde hinandens selskab, og om aftenen kan man indtage en delikat 3-retters dansk/fransk-inspireret middag. Det er jul med stil.

Læs anmeldelsen af juleophold med stil her

Læs hele Juleekspertens blog her

Se hvad Juleeksperten siger når han skal teste juleopholdet her

 • Juleophold

  På Skjoldenæsholm er der skruet op for ren forkælelse når vi sætter rammerne for årets juleophold. Tag på romantisk juleophold og oplev juletraditioner og stemningen på herregården. Vi sørger for en juleoplevelse i vores historiske stuer fyldt med elegance og traditioner.

  pris. pr nat for opholdet

  fra 1215 kr pr. nat for 1 person

  Standard dobbeltværelse

  Jul med stil

 • Julefrokost

  På Skjoldenæsholm er der skruet op for ren forkælelse når vi sætter rammerne for årets julefrokost. Hold din julefrokost som bestyrelse, ledelsen eller for medarbejderne. Vi sørger for en juleoplevelse i vores historiske stuer fyldt med elegance og traditioner. 

  Book her:

  57538750

  Julefrokost

  Julefrokost med stil

 • Årets sidste bestyrelsesmøde

  Afhold årets sidste bestyrelsesmøde i f.eks. Farfars eller Farfars kontor som er fyldt med elegance og atmosfære tilbage til år 1662. På Skjoldenæsholm er der truffet store strategiske beslutninger om Skjoldenæsholm udvikling gennem årene.

  Bestyrelsesmøde

  Årets sidste møde

  Julefrokost

Gæste anbefalinger

 • Tusind tak fordi I ville lægge rammer til GAME’s strategidøgn. Vi oplevede intet mindre end fantastisk service fra start til slut. De smukke naturomgivelser, som aktivt blev benyttet til walk-and-talks og middagen i Farfars Kontor var blandt højdepunkterne. Sammen med det gode og ambitiøse resultat fra strategidøgnets arbejde, er jeg sikker på, at besøget på Skjoldenæsholm vil stå tilbage som et funklende klart minde i mange år fremover for både bestyrelse og ledelse.

  Game
 • Alt var uovertruffet i alle henseender (jeg kunne bo der for evigt). Tak for denne gang og på gensyn.

  Ballerup Kommune
 • Serviceniveauet er meget højt!

   

  Dansac
 • En særlig god stemning og fantastisk service - I kan løse alt og det gør I

  Ringsted Kommune
 • Mange konference hoteller kunne i den grad lære noget af de piger, der tager imod os og servicerer os som kunder. Det der gør forskellen på et dejligt sted er ikke kun selve grundydelsen, men i særdeleshed sekundær ydelserne i form af optræden.

  Bülow Management
 • Meget serviceminded personale. Varme omkring stedet og passion for det man laver.

  3 Denmarks APS