Et arrangement i historiske rammer

Hold jeres firmaarrangement på Skjoldenæsholm og gør brug af vores unikke muligheder og rammer. Om det skal være den store aftenfest med overnatning eller til brunch med efterfølgende leg i park og skov med vores naturvejleder. Få b.la. en oplevelse med mad på bål, picnic i parken, vinsmagning, en historisk rundvisning på herregården eller konkurrencer i naturen. Vi hjælper gerne, i samspil med jer, med at sammensætte et arrangement, som inddrager vores rammer og område, så det understøtter jeres formål med at holde et arrangement i virksomheden.

  • Vinsmagning

    Vinsmagning kan give en unik mulighed for at smage vine, man ellers ikke selv ville få anledning til at smage, eller smage op mod hinanden. Vi arrangerer gerne vinsmagning for grupper på minimum 10 personer. Vores dygtige vinleverandører, vil sørge for at sammensætte et professionelt smags program og kommentere dette for jer. Temaet kunne være; Kend din drue - Vine fra en bestemt region - Mad og vin... Valget er jeres. Ring for yderligere information og priser. 

  • Vores menu

    Vores selskabsmenuer skifter 4 gange om året. Vi lægger stor vægt på at vores mad er lavet fra bunden af friske og lokale råvarer. Vores dygtige kokke har en stor passion for mad og er stolte af at præsentere deres menuer. Der stilles skarpt på smag og præsentation når menuerne serveres. Vi gennemgår gerne menuen med jer og hjælper med at sammensætte en menu, som er tilpasset netop jeres smag.

  • Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/CategoryItem.cshtml)