Hold din fødselsdag i historiske rammer

Hold din fødselsdag i historiske rammer. Hvad enten du ønsker at blive fejret af de nærmeste eller holde den helt store fest, så har vi mulighederne i vores historiske hus, med smukke stuer og saloner.

Vi gennemgår gerne menuen og hjælper med at sammensætte en menu, som er tilpasset netop din smag.

Se mere om vores smukke stuer & sale herunder.

Stuer & saloner og selskabsmenuer

 • Vores menu

  Vores selskabsmenuer skifter 2 gange om året. Vi lægger stor vægt på at vores mad er lavet af friske råvarer og fra bunden. Vores dygtige kokke har en stor passion for mad og er stolte af at præsentere deres menuer. Der stilles skarpt på smag og præsentation når menuerne serveres. Vi gennemgår gerne menuen med jer og hjælper med at sammensætte en menu, som er tilpasset netop jeres smag.

  Vi er altid behjælpelige med at oplyse om allegener.

 • Vores vinkort

  Der er nogle essentielle ting som man skal være opmærksom på, når man vælger vin til maden. Den forkerte kombination kan i værste fald fremkalde bismag i stedet for velsmag. En vin ændre karakter alt efter om den nydes med noget surt, salt, bittert, umami eller sødt. Spørg endelig ind til maden, hvis du vil finde et godt match. Vinkortet er ganske stort med vine fra det meste af verden og i alle prisklasser, men det tager ikke langt tid at finde ud af, at det er de franske vine som er værtindens passion.

 • Stuer & sale

  Find de perfekte stuer & sale til den store dag