Bryllup i slotslige omgivelser

Hold Jeres bryllup i slotslige omgivelser - i historiske og meget smukke sale. På Skjoldenæsholm har I mulighed for at blive viet på badebroen ved søen og holde jeres bryllupsfest i vores sale og saloner, med mange traditioner bag sig. Inviter jeres gæster til fest på slottet, der er omgivet af den smukkeste natur og lad romantikken blomstre.

Et eksempel på afholdelse af bryllup

Bordene bliver dækket med hvide duge, stofservietter, sølvdæktallerken, sølvstager og levende lys.

Festen starter i Havestuen eller i Vandkunsten til en velkomstdrink.

Herefter serveres middagen i Gobelinstuen (max 64 pers.) eller Eckersbergsalen (max 90 pers.). Menuen vælges fra vores menukort, som skifter 4 gange årligt og dermed følger sæsonens friske råvarer.

Kaffe med fyldt chokolade, kransekage og avec bliver serveret i en af stuerne.

Der er mulighed for at danse i Havestuen eller Baren. Der er også plads til live musik, hvis dette ønskes. Herefter serveres natmaden i lokalet.

Gæsterne har mulighed for at gå til ro i et af vores smukke værelser. Vi har 4 luksus værelser som alle kan bruges som brudesuite, det ene værelse med himmelseng - der er lidt for enhver smag. 

  • Vores menu

    Vores selskabsmenuer skifter 4 gange om året. Vi lægger stor vægt på at vores mad er lavet fra bunden af friske og lokale råvarer. Vores dygtige kokke har en stor passion for mad og er stolte af at præsentere deres menuer. Der stilles skarpt på smag og præsentation når menuerne serveres. Vi gennemgår gerne menuen med jer og hjælper med at sammensætte en menu, som er tilpasset netop jeres smag.

  • Vores vinkort

    Vinen er en stor del af madoplevelsen og den rigtige kombination er derfor vigtigt. Vinen ændrer karakter alt efter madens ingredienser. Vi tilbyder vine i alle prisklasser fra det meste af verden - med fokus på nøje udvalgte vine fra værtindens hjemland Østrig.

  • Stuer & sale

    Find de perfekte stuer & sale til den store dag