Bryllup i slotslige omgivelser

Hold Jeres bryllup i slotslige omgivelser - i historiske og meget smukke sale. På Skjoldenæsholm har I mulighed for at blive viet på badebroen ved søen og holde jeres bryllupsfest i vores sale og saloner, med mange traditioner bag sig. Inviter jeres gæster til fest i smukke slotslige omgivelser på en herregård, der er omgivet af den smukkeste natur og lad romantikken blomstre.

Et eksempel på afholdelse af bryllup

Bordene bliver dækket med hvide duge, stofservietter, sølvstager og levende lys.

Festen starter i Havestuen eller i Vandkunsten til en velkomstdrink.

Herefter serveres middagen i Gobelin salen (max 66 pers.) eller Underetagen (max 90 pers.). Menuen vælges fra vores menukort som skifter 2 gange årligt og dermed følger sæsonens friske råvarer.

Kaffe med fyldt chokolade, kransekage og avec bliver serveret i en af stuerne.

Der er mulighed for at danse i Havestuen eller Underetagen, hvor vores musikanlæg er til fri afbenyttelse. Der er også plads til live musik, hvis dette ønskes. Herefter serveres natmaden i lokalet.

Gæsterne har mulighed for at gå til ro i et af vores smukke værelser. Vi har 4 luksus værelser som alle kan bruges som brudesuite, det ene værelse med himmelseng - der er lidt for enhver smag. De istandsatte værelser er prydet med smukke stoffer, som direktør og ejer Susanne Bruun de Neergaard selv har udvalgt, og dermed istandsat med tanke for husets sjæl.

 • Vores menu

  Vores selskabsmenuer skifter 2 gange om året. Vi lægger stor vægt på at vores mad er lavet af friske råvarer og fra bunden. Vores dygtige kokke har en stor passion for mad og er stolte af at præsentere deres menuer. Der stilles skarpt på smag og præsentation når menuerne serveres. Vi gennemgår gerne menuen med jer og hjælper med at sammensætte en menu, som er tilpasset netop jeres smag.

  Vi er altid behjælpelige med at oplyse om allegener.

 • Vores vinkort

  Der er nogle essentielle ting som man skal være opmærksom på, når man vælger vin til maden. Den forkerte kombination kan i værste fald fremkalde bismag i stedet for velsmag. En vin ændre karakter alt efter om den nydes med noget surt, salt, bittert, umami eller sødt. Spørg endelig ind til maden, hvis du vil finde et godt match. Vinkortet er ganske stort med vine fra det meste af verden og i alle prisklasser, men det tager ikke langt tid at finde ud af, at det er de franske vine som er værtindens passion.

 • Stuer & sale

  Find de perfekte stuer & sale til den store dag