Bryllup

Hold Jeres bryllup i slotslige omgivelser - i historiske og meget smukke sale. På Skjoldenæsholm har I mulighed for at blive viet på badebroen ved søen og holde jeres bryllupsfest i vores sale og saloner, med mange traditioner bag sig - hvis væggene kunne tale....! Inviter jeres gæster til fest på en herregård, der er omgivet af den smukkeste natur og lad romantikken blomstre.

Konfirmation

En konfirmationsfest er en stor dag for mange og ikke mindst for konfirmanden - Det er den dag, den unge "træder ind i de voksnes rækker". Også for forældrene er det en stor dag - dagen, hvor deres barn "bliver voksent". En konfirmationsfest er derfor ikke en helt almindelig fest. Der er mange ting, der gør den til noget helt særligt.

Fødselsdag

Hold din fødselsdag i historiske rammer. Hvad enten du ønsker at blive fejret af de nærmeste eller holde den helt store fest, så har vi mulighederne i vores historiske hus, med smukke stuer og saloner.

Stuer & sale

På Skjoldenæsholm holder vi af, at huset ”lever” og opfordrer til at bruge stedet under opholdet, mens malerier af generationer i Bruun de Neergaard familien og Gyldenløve hænger på væggene og holder øje med dig i vores stuer og sale. Vi har stuer i alle størrelser som kan anvendes til alt fra den store fest til en hyggelig sammenkomst med de nærmeste.