Golfophold - tag et golfophold på et af Danmarks dejlige slotte

Kombiner din passion for golf med et ophold hos os. Lad dig forkæle med et golfophold på vores skønne herregårdshotel på Sjælland og prøv kræfter med  Robert Trent Jons Jr. Course og Old Course. Fra hovedbygningen har du udsigt til hul 18, da herregården ligger på golfbanen. Når du er færdig med at spille golf, kan du nyde en udsøgt middag og vores historiske hus tilbage fra 1600-tallet. Vi hjælper dig gerne med at booke green fee-tider som en del af vores golfophold. Og har du yderligere spørgsmål til vores golfophold og de forskellige pakkeløsninger, er vi naturligvis altid klar til at svare på spørgsmål.

Find det golfophold der passer dig

 • Skjoldenæsholms golfpakke

  Skjoldenæsholm herregård er et stemningfyldt hotel som ligger i gåafstand til Skjoldenæsholm golfcenter. Vores basis golfpakke inkluderer en greenfee til Old Course en hverdag, (der er tillæg for spil på banerne i weekender og helligdage) dagens 2 retters menu, overnatning i delt standard dobbeltværelse, samt dejlig morgenbuffet. Der er rige muligheder for at udbygge denne pakke med f.eks. en ekstra greenfee på Robert Trent Jones, udvide middagen med en eller flere retter, opgraderer værelset til superior eller luksusværelse. 

  Pris pr. person

  fra 1240,- kr i standard værelse - hverdage

  fra 1340,- kr i standard værelse - weekend

  Mulighed for opgradering til bedre værelse

 • Golf for den kræsne

  Tag på golftur og kombiner golf med en ægte herregårds oplevelse. Check-in fra kl. 13.00, vi sørger for reservation af golftider og buggy. Efter dagens naturoplevelse på den smukke Old Course eller udfordringer på den vanskelige  Robert Trent Jones bane, er der tid til hygge i en af vores smukke stuer. Køkkenchefens dejlige dagens 3-retters middag venter enten i den moderne spisestue eller ved forespørgsel i en af de gamle stuer. Overnatning i superior dobbeltværelse.

  Pris pr. person pr. ophold

  fra 1595,- kr i superior værelse - hverdage

  fra 1695,- kr i superior værelse - weekend

  Mulighed for opgadering til luksus værelse

 • Sommergolf

  Tag på sommer-golfophold i perioden 25. juni til og med 20. august 2017. Benyt muligheden for at prøve kræfter med Robert Trent Jones Jr. Course eller Old Course, begge 18 hullers golfbaner til en favorabel sommerpris. Bo på herregården Skjoldenæsholm - og oplev husets historiske fredfyldte stemning. Du kan gå til golfbanerne, der smukt omkranser hotellet. Opholdet er inklusiv en dagens 2 retters middag komponeret ud fra årstidens friske råvarer og tilberedt med omhu, overnatning i et af vores individuelt indrettede standard dobbeltværelser samt greenfee til Old Course (tillæg for spil i weekenden).   

  Pris pr. person

  1050,- i delt db. værelse

Gæste anbefalinger

 • Tusind tak fordi I ville lægge rammer til GAME’s strategidøgn. Vi oplevede intet mindre end fantastisk service fra start til slut. De smukke naturomgivelser, som aktivt blev benyttet til walk-and-talks og middagen i Farfars Kontor var blandt højdepunkterne. Sammen med det gode og ambitiøse resultat fra strategidøgnets arbejde, er jeg sikker på, at besøget på Skjoldenæsholm vil stå tilbage som et funklende klart minde i mange år fremover for både bestyrelse og ledelse.

  Game
 • Alt var uovertruffet i alle henseender (jeg kunne bo der for evigt). Tak for denne gang og på gensyn.

  Ballerup Kommune
 • Serviceniveauet er meget højt!

   

  Dansac
 • En særlig god stemning og fantastisk service - I kan løse alt og det gør I

  Ringsted Kommune
 • Mange konference hoteller kunne i den grad lære noget af de piger, der tager imod os og servicerer os som kunder. Det der gør forskellen på et dejligt sted er ikke kun selve grundydelsen, men i særdeleshed sekundær ydelserne i form af optræden.

  Bülow Management
 • Meget serviceminded personale. Varme omkring stedet og passion for det man laver.

  3 Denmarks APS