Et arrangement i historiske rammer

Hold jeres virksomheds arrangement og gør brug af vores unikke muligheder og rammer. Hvad enten I er til den store aftenfest med overnatning eller til brunch med efterfølgende leg i park og skov med vores naturvejleder. Få b.la. en oplevelse med mad på bål, picnic i parken, vinsmagning, en historisk rundvisning på herregården eller konkurrencer i naturen. Vi hjælper gerne, i samspil med jer, at sammensætte et arrangement, som inddrager vores rammer og område så det understøtter jeres formål med at holde et arrangement i virksomheden.

  • Vinsmagning

    En vinsmagning kan giver en unik mulighed for at smage vin, man ellers ikke selv ville have anledning til at smage, eller smage op mod hinanden. Vi arrangerer gerne vinsmagning for grupper på minimum 10 personer. Vores dygtige vinleverandører, vil sørge for at sammensætte et professionelt smage program og kommentere dette for jer. Temaet kunne være - kend din drue, vine fra en bestemt region, mad og vin - valget er jeres. Ring for yderligere information og priser. 

  • Golf for sjov

    Har du ikke spillet golf før, tilbyder golfbanen golf for sjov. Her får du en introduktion til selve golfspillet, herefter går turen til driving range hvor en golftræner lærer dig at slå til bolden. Videre til indspils- og puttegreen for at øve de mere specielle slag. Man kan også kombinere Golf for sjov med spil på par-3 banen, som er en 9 hullers golfbane i formindsket størrelse.

  • Ofyr-grill på terrassen

    Vores nyanlagte terrasse med udsigt over søen indbyder til et udendørs-arrangement. De smukke koniske Ofyr-grill varmes op til 250 grader og vores kokke er klar til at tilberede maden til jer. Brug terrassen til f.eks, årets sommerfest, teambuilding eller til en frokost hvor I skal forkæles lidt ekstra.