Få mere ud af dit møde

Møder med fokus - inddrag naturen

At opholde sig i naturen giver mulighed for at aktivere en del af hjernen (den spontane opmærksomhed), som tillader kreative tanker, nye indtryk og fokus på helheden. Hvor den del af hjernen vi typisk bruger under møder er den fokuserede opmærksomhed hvor der er behov for at have fokus på at løse problemer, tænke analytisk eller f.eks. fokusere på detaljerne i en opgave (den fokuserede opmærksomhed). Begge former for opmærksomhed er vigtige for at fungere optimalt og derfor er det vigtigt at man i løbet af et møde gør plads til at inddrage naturen for at skabe det bedste fundament for at opnå møder med tilstedeværelse, fokus og nye perspektiver.

Med vores 3 mødepakker er du med til at underbygge, de strategiske og analytiske tanker, med fokus, nye perspektiver og tilstedeværelse i mødet. De tre mødepakker indeholder alle naturen som element og er med til at skabe møder med fokus.

1)      Møder med Mindfulness, yoga og walk & talks

2)      Møder med teambuilding som proces eller som event

3)      Møder med ”golf for sjov” eller ”company day”

Hent vores møde- og konferencepakker & Møder med fokus som PDF

Møder med fokus - 3 mødepakker

 • Møder med golf

  Spil golf i mødet og få luft mens uformelle samtaler om dagens indhold på mødet drøftes i mere uformelle rammer. På Skjoldenæsholm opfordre vi vores gæster til at bruge naturen når der holdes konference og møder. At komme ud i naturen, at bevæge sig og få luft giver energi til at fokusere på det vigtige i mødet. 

  • Spil golf for sjov
  • Sammensæt et møde med golf
 • Mindfulde møder

  Inviter bevidst roen og stilheden af Skjoldenæsholm indenfor i jeres møde og giv målet med jeres møde endnu mere fokus og fordybelse. Mødets rammer sættes med en mindfulness session, hvor tankerne tømmes og der gives plads til fordybelse og opmærksomhed på meningen med dagen. Målet er at skabe energi og nærvær til det, der foregår nuet.

  • Mindfulness, yoga og walk & talk
  • Prisen afhænger af mødets indhold
 • Møder med teambuilding

  Teambuilding i mødet kan bruges som som et event eller som process. Teambuilding, som en event, bruges i mødet for at få et sjovt afbræk, frisk luft, et godt grin og følelsen af fællesskab for på den måde at komme tilbage til mødet med fornyet energi. Teambuilding som proces bruges i mødet, hvor der ønskes, at et team skal udvikle sig gennem øvelser i naturen.

  • Teambuiliding i mødet
  • Prisen afhænger af mødets indhold