Konstruktive konferencedage

Vi tilbyder moderne møde faciliteter i historiske rammer med højt til loftet, grønne omgivelser med mulighed for at få det største udbytte ud af jeres møde. Hos os har I mulighed for at komme væk fra den travle hverdag og koncentrere jer om at være tilstede i ”nuet” og herved koncentrere jer om mødets indhold. Vi hjælper med planlægningen af jeres møde og vejleder jer gerne i hvordan I opnår det bedste udbytte af jeres møde hos os. Planlæg f.eks., som en del af jeres program, teambuilding, som er med til at understøtte konferencens formål.

Hent vores møde- og konferencepakker som PDF

Konferencepakker

 • 1 1/2 døgns konference

  1 1/2 konferencedøgn på Skjoldenæsholm Hotel og konferencecenter giver mulighed for at holde en konference med fokus på det faglige indhold i et af vores velindrettede mødelokaler. Herudover er der rig mulighed for at understøtte mødet teambuilding og oplevelser i naturen og vores historiske hus.

  • 1 1/2 døgns konferencekr. 2640,- pr. pers.
 • Konference døgn

  Hold jeres konferencedøgn på Skjoldenæsholm Hotel og konference-center. Her er rig mulighed for at fokusere på konferencens faglige indhold. Samtidig med at inddrage aktiviteter som underbygger konferencens faglige indhold med f.eks. "walk and talk" eller netværk om aftenen i en af vores historiske stuer.

  • Konference døgn kr. 1985,- pr. pers.
 • Brug naturen

  Brug naturen til at få mere energi til at fokusere på mødet