Inspirationsdag 31. oktober

Er du nysgerrig på Skjoldenælsholm. Vi inviterer til en ny inspirationsdag tirsdag den 31. oktober, hvor du bliver introduceret for den gamle herregård og mulighederne for afholdelse af møder og konferencer.

 I løbet af eftermiddagen har du mulighed for at:

- starte med en let frokost
- komme tættere på Skjoldenæsholm 
- afprøve vores koncept "Møder med fokus" 
- booke et personligt kundemøde
- få vidensindspark 

Formålet med inspirationsdagen er, at vise dig vores rammer, at du få kendskab til os og at du selv ser mulighederne ved afholdelse af møder og konferencer hos os. 

Få det endelige program tilsendt ved at skrive til:
marie@skj.dk 

Du kan her læse mere om vores inspirationsdag den 14. juni 2017 

Hvor meget betyder omgivelser og oplevelser egentlig for deltagerne og deres udbytte af dit møde og/eller din konference? Hvordan arbejder Skjoldenæsholm Hotel og Konferencecenter med oplevelsesøkonomi, og hvad kan du bruge det til?

Disse spørgsmål kom vi nærmere ind på, til vores inspirationsdag, både ved at mærke det på egen krop og gennem oplæg af turisme- og oplevelsesforsker Jens Friis Jensen fra Roskilde Universitet, som sammen med Marie Elley Bendtsen HR og salgs-chef introducerede "Møder med fokus" og arbejdet med oplevesesøkonomi i kundemødet.

En af oplevelserne på dagen, var indvielse af vores nye Ofyr-grill koncept. Se billederne i karrusellen ovenover og film i linket her: film

Download præsentationerne fra dagen her: 

Møder med Fokus

Oplevelser i kundemødet

Læs mere om projektet: New Innovative Customer Experiments (NICE) http://niceproject.dk, som handler om at flytte fokus fra, at vi leverer traditionel service til, at vi skaber personlige og mindeværdige oplevelser sammen med vores gæster, så de får lyst til at komme igen og anbefale os til andre. 

Dagens program - download invitationen i PDF her