Skal vi kontakte dig?

Konferencedøgn

En effektivt arbejdende konference står i skarp men harmonisk kontrast til de mange rekreative oaser, som Skjoldenæsholm tilbyder sine konference gæster. Her er historie og atmosfære kombineret med moderne hotel- og konference virksomhed, og så sørger vi selvfølgelig for forplejning efter jeres ønsker. Stedets ro medvirker til at højne effektiviteten og dermed også udbyttet af mødet. De mange stuer og sale kan frit benyttes til sociale aktiviteter både som pause i mødet eller netværking ved kaffen efter middagen.

pr. person fra 1985 kr.

Dagmøder

Vi tilbyder moderne møde faciliteter i historiske rammer med højt til loftet, grønne omgivelser med mulighed for at få det største udbytte ud af dit møde. Hos os har du mulighed for at komme væk fra den travle hverdag og koncentrere dig om at være tilstede i ”nuet” og herved koncentrere dig om mødets indhold. Vi hjælper med planlægningen af dit/jeres møde og vejleder dig/jer i, hvordan du opnår det bedste udbytte af dit møde hos os.

Pr. person fra 725 kr

Møder med fokus

Med vores 3 mødepakker er du med til at underbygge, de strategiske og analytiske tanker, med fokus, nye perspektiver og tilstedeværelse i mødet. De tre mødepakker indeholder alle naturen som element og er med til at skabe møder med fokus.

Bestyrelsesmøder

At sætte rammerne og afholde bestyrelsesmøder er noget af det vi er rigtig gode til på Skjoldenæsholm. Vi tilbyder både mødelokaler og den nuværende ejers Farmors eller Farfars kontor til at afholde møder og middag i. På Skjoldenæsholm er der truffet store strategiske beslutninger om Skjoldenæsholms udvikling gennem årene. 

Mødelokaler

Vores mødelokaler har alle forskellige muligheder og kapacitet. I mødelokalerne findes standard av-udstyr, dvs. projektor, flipover, tavle og overhead. 1 lokale med plads til 28-52 personer, 1 lokale med plads til 16-26 personer. 2 mødelokaler med plads fra 8- 28 personer. Derudover har vi 4 grupperum samt mange hyggelige opholdsstuer, som vi opfordre vores gæster at bruge. Der er trådløst netværk frit tilgængeligt. Mødelederkontor med fastnet computer og mulighed for at printe og kopiere. 

Teambuilding

Hos os ligger vi stor vægt på at teambulingen skal understøtte mødets formål og vil derfor gerne i dialog med jer om, hvilke processer og mål teambuildingen skal understøtte. Vi tilbyder i tæt samarbejde med Sagens Natur teambuilding. Sagens Natur har i mange år arbejde målrettet med at tilrettelægge teambuilding for ledere, teams, medarbejdere, leder-medarbejdere.

Virksomheds arrangement

Hold jeres firma arrangement og gør brug af vores unikke muligheder og rammer. Hvad enten I er til den store aftenfest med overnatning eller til brunch med efterfølgende leg i park og skov med vores naturvejleder. Vi hjælper gerne, i samspil med jer, at sammensætte et arrangement, som inddrager vores rammer og område så det understøtter jeres formål med at holde et arrangement i virksomheden.

Julefrokost med stil

På Skjoldenæsholm er der skruet op for ren forkælelse når vi sætter rammerne for årets julefrokost. Hold din julefrokost som bestyrelse, ledelsen eller for medarbejderne. Vi sørger for en juleoplevelse i vores historiske stuer fyldt med elegance og traditioner.