Et arrangement i historiske rammer

Hold jeres virksomheds arrangement og gør brug af vores unikke muligheder og rammer. Hvad enten I er til den store aftenfest med overnatning eller til brunch med efterfølgende leg i park og skov med vores naturvejleder. Få b.la. en oplevelse med mad på bål, picnic i parken, vinsmagning, en historisk rundvisning på herregården eller konkurrencer i naturen. Vi hjælper gerne, i samspil med jer, at sammensætte et arrangement, som inddrager vores rammer og område så det understøtter jeres formål med at holde et arrangement i virksomheden.

 • Vinsmagning

  En vinsmagning kan giver en unik mulighed for at smage vin, man ellers ikke selv ville have anledning til at smage, eller smage op mod hinanden. Vi arrangerer gerne vinsmagning for grupper på minimum 10 personer. Vores dygtige vinleverandører, vil sørge for at sammensætte et professionelt smage program og kommentere dette for jer. Temaet kunne være - kend din drue, vine fra en bestemt region, mad og vin - valget er jeres. Ring for yderligere information og priser. 

 • Vores menu

  Vores selskabsmenuer skifter 4 gange om året. Vi lægger stor vægt på at vores mad er lavet af friske råvarer og fra bunden. Vores dygtige kokke har en stor passion for mad og er stolte af at præsentere deres menuer. Der stilles skarpt på smag og præsentation når menuerne serveres. Vi gennemgår gerne menuen med jer og hjælper med at sammensætte en menu, som er tilpasset netop din smag.

  Vi er altid behjælpelige med at oplyse om allegener.

 • Golf for sjov

  Har du ikke spillet golf før, tilbyder golfbanen golf for sjov. Her får du en introduktion til selve golfspillet, herefter går turen til driving range hvor en golftræner lærer dig at slå til bolden. Videre til indspils- og puttegreen for at øve de mere specielle slag. Man kan også kombinere Golf for sjov med spil på par-3 banen, som er en 9 hullers golfbane i formindsket størrelse.