Bryllup

Hold Jeres bryllup i slotslige omgivelser i historiske og meget smukke sale. På Skjoldenæsholm har I mulighed for at blive viet på badebroen ved søen og holde jeres bryllupsfest i vores sale og saloner med mange traditioner bag sig. Inviter jeres gæster til fest i smukke slotslige omgivelser på en herregård, der er omgivet af den smukkeste natur og lad romantikken blomstre.

Konfirmation

En konfirmationsfest er en stor dag for mange og ikke mindst konfirmanden - det er den dag, den unge "træder ind i de voksnes rækker". Også for forældrene er det en stor dag - dagen, hvor deres barn "bliver voksent". En konfirmationsfest er derfor ikke en helt almindelig fest. Der er mange ting, der gør den til noget særligt.

Fødselsdag

Hold din fødselsdag i historiske rammer. Hvad enten du ønsker at fejre dig med de nærmeste eller holde den helt store fest, har vi mulighederne i vores smukke stuer og saloner.

Virksomheds arrangement

Hold jeres firma arrangement og gør brug af vores unikke muligheder og rammer. Hvad enten I er til den store aftenfest med overnatning eller til brunch med efterfølgende leg i park og skov med vores naturvejleder. Vi hjælper gerne, i samspil med jer, at sammensætte et arrangement, som inddrager vores rammer og område så det understøtter jeres formål med at holde et arrangement i virksomheden.

Stuer & sale

På Skjoldenæsholm holder vi af, at huset ”lever” og opfordrer til at bruge stedet under opholdet, mens malerier af generationer i Bruun de Neergaard familien og Gyldenløve hænger på væggene og holder øje med dig i vores stuer & sale. Vi har stuer & sale som kan anvendes til alt fra den store fest til en hyggelig sammenkomst med de nærmeste.